THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bitmeyen kış mevsimi yaşadığımız şu günlerde sistem üzerine sistem yaşıyoruz
Geçen hafta yaşadığımız sistemin büyük ihtimalle 2 level üstünü yaşayacağız cuma ve cumartesi yağış yoğun diğer günler sürprizlere açık
-
Soğuk cepte kar cepte ama acaip yağışlar geliyor
-
Hocam Kocaeli
Batı kesimleri şanslı
-
Son güncelleme de bölgemizin büyük bölümü kar alacak Balıkesir , Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya metrelik kar alan yerler var
Öğlen yaptığım tahmin hala güncelliğini koruyor şimdi bekle güney Marmara geliyor
-
Son güncelleme de bölgemizin büyük bölümü kar alacak Balıkesir , Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya metrelik kar alan yerler var
-
SİBİRYA TRENİ KALKIYOOOR
Artık cm olayları na geçebiliriz Yaklaşık cm vermek gerkirsede, İstanbul kıyılar için en az 15 iç ve kuzey kesimleri için 35 cm civarı öngörüyor model ama ben deklerin süresiniin uzayacağını ,tam bir vortex olmasada ki bu ancak 1 gün öncesinden netleşir en kötü ihtimalle vortex etkili kar yağışı olacağını tahmin ediyorum,
Buda 20-60cm arasında örtü oluşturabilir.Marmara bölgesinin doğusunda kar miktarı daha cok olacaktır şuan gözüken sistemin merkezi bura
Bu tahminim hala geçerliliğini koruyor buna artı olarak yarın öğle saatlerinde başlayacak yağışların saatlerce süreceğini söyleyebilir
-
Yaşadığımız sistemi 10 gün önce bilen GEM 18 Mart sistemi sizin demiş
-
Vortex konumu düne göre 20 km kadar doğuladı 2 aşamada vurmasını bekliyorum istanbul un batısından sakaryaya kadar etkisi olacaktır yer yer 20-40 cm olacaktır kar tutumu
-
Gece güncellemesinden bir Sibirya ekspresi daha çıktı
-
Yaşadığımız sistemin galibi GEM 15 sonrası sistemi çoktan indirdi
-
Hocam turuncular aşağı doğru gidecek değil mi
24 ocak tarihleri ni hatırlıyorsan o şekilde gelecek Tekirdağ dan Düzce'ye kadar etki alanı olacak biraz sabır yarın netleşir
-
Icon diyorki boğaz hattı yağışları vakum gibi çekiyor vortex de tam ortadan daldıracağım
Icon yağış animasyonu
-
Hocam devamında gebzeyede düşüyor nu bir şeyler
Gebzemi ben düzceye kadar diyorum
-
Asıl bomba cumartesi gününde patlayacak bu verideki gibi gelirse istanbul başta olmak üzere bir çok bölge haritadan silinir