Beyler bayanlar sakin olun daha sistem yeni giriş yaptı şu saatlerde itibaren kar yoğunlaşmaya başlayacak asıl cümbüş cuma ve cumartesi
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
An itibariyle Çamlıca bembeyaz
-
Vorteks bursaya uzanıyor gibi gfs ve icon da nedir ihtimal beyler
Cumartesi günü geniş bir alanı kapsıyacak gibi duruyor istanbul kadar olmasa da cm olarak katkı yapacaktır
-
SİBİRYA TRENİ KALKIYOOOR
Artık cm olayları na geçebiliriz Yaklaşık cm vermek gerkirsede, İstanbul kıyılar için en az 15 iç ve kuzey kesimleri için 35 cm civarı öngörüyor model ama ben deklerin süresiniin uzayacağını ,tam bir vortex olmasada ki bu ancak 1 gün öncesinden netleşir en kötü ihtimalle vortex etkili kar yağışı olacağını tahmin ediyorum,
Buda 20-60cm arasında örtü oluşturabilir.Marmara bölgesinin doğusunda kar miktarı daha cok olacaktır şuan gözüken sistemin merkezi bura
Pazartesi yaptığım tahmin hala güncel doğrulukta ilerliyor vortex hakkında söylediklerimde
-
Yağış animasyonu şu şekilde herkes evinin yerini biliyor değilmi haritada
GFS
ECMF
-
Bir de şu vorteks durumu var. Son durum nasıl, nereleri vurur? Konumuma nasıl etki yapar?
İstanbul bölümüne yazdım yorumumu
-
siklonun vurduğu yeri o an 30 cm katkı yapacaktır yerdeki örtüye
-
Evet arkadaşlar sistemin akibetini çözmek zor bugün bile cılız gözüken yağışlar saatlerdir devam ediyor bugünkü verilere göre Trakya kuzeyi Yalova Bursa istanbul geneli ve İzmit şanslı gözüküyor Sakarya civarında bir karadeliğimiz var ama sistem dek sistemi bölgemizin Güneybatısı ve Çanakkale hariç hiç bir yeri pas geçeceğini zannetmiyorum
-
ustat son durumlar nasil varmi gelisme
İstanbul konusuna yazdım bu sefer
-
Varan 1
Yarın sabahtan itibaren afet geliyor aklınız varsa trafiğe çıkmayın İstanbul'un batısı
deniyor ama ben il genelinde bekliyorum
Sistemi.
Varan 2
Pazar gecesi vurduğu yerde hayat durduracak cinsten oluşum var
Daha Karadeniz'den akacak dekleri yazmıyorum bile
-
Siz tanıyor musunuz ki kendisini ?
Özel mesaj olarak attım size
-
Semih Hocam , Ariftarifi kaybettik. Simdi seni de kaybetmeyelim.
İsmi geçmişken söyleyeyim dedim Ariftarif rahatsızlığına ek covit geçiriyor durumuda kritik herkesden dua bekliyor.
-
gem modeli ayın 18 den sonra bir balyoz daha indiriyor
-
Dikkat dikkat alarmmmm
Perşembe günü kar fırtınası tipiyle başlıyoruz herkes tedbirli olsun
-
24 ocak sistemindeki olusumun benzerinin olusma ihtimali aksam guncellemeleri ile birlikte yukseldi
Bu sistemde 2 tane 24 ocak oluşumu çıkabilir Perşembe ve Pazar günleri