Dikkat dikkat alarmmmm
Perşembe günü kar fırtınası tipiyle başlıyoruz herkes tedbirli olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDikkat dikkat alarmmmm
Perşembe günü kar fırtınası tipiyle başlıyoruz herkes tedbirli olsun
Pazar günü vortex benzeri yağış giriş yapıyor etkileyeceği yerler daha geniş ocak sistemine göre
Icon güncellemesine göre sistem en az salı gününe kadar uzar bütün Karadeniz dek olup İstanbul'a boşalacak.
Öğleye göre daha iyi ıcon gibi geliyor
16-17 Şubat 2021 dek efsanesi geri mi dönüyor acaba????
Bu sistem ben dahil herkesi ters köşe yapacak cinsten ufak çaplı vorteks bile kar kalınlığını iki katına çıkarabilir........vede dek bantlarının uzunluğu yaklaşık 800 km bulabilir
Hocam Kocaeli kaç cm bekliyosunuz
Sistem çok zengin deklerin gücü çok kuvvetli artı vortex vurma durumu net değil nereyi vuracağıda 1-2 gün kala netleşir minimum 30 maksimum 70 cm beklentim var yer yer
SİBİRYA TRENİ KALKIYOOOR
Artık cm olayları na geçebiliriz Yaklaşık cm vermek gerkirsede, İstanbul kıyılar için en az 15 iç ve kuzey kesimleri için 35 cm civarı öngörüyor model ama ben deklerin süresiniin uzayacağını ,tam bir vortex olmasada ki bu ancak 1 gün öncesinden netleşir en kötü ihtimalle vortex etkili kar yağışı olacağını tahmin ediyorum,
Buda 20-60cm arasında örtü oluşturabilir.
Marmara bölgesinin doğusunda kar miktarı daha cok olacaktır şuan gözüken sistemin merkezi bura
Cuma ve cumartesi günleri 2 adet siklonik yağış gözüküyor
üç büyük modelin Efsane kar haritası tahmini
Panik yok gem bu sistemin şampiyonu gfs takibi ben 4 gün önce bıraktım
Az evvel paylaştığım sabah modeliymiş pardon akşam sinoptiğini paylaşıyorum korkmayın ürkmeyin -20 İstanbul'un üzerinde
Bu sistemi aralıksız bozmadan veren tek model GEM dir ve bu sistemin şampiyonu
Gfs ye göre daha yıkıcı bir sistem öngörmüş
Blokajamı gidiyorr
Bekliyorum bekliyorum bitmiyor sistem yaklaşık 10 gün kar var 1987 geri geldiii
Gem bildiğiniz gibi aynı kararlılıkta