Zonguldak merkez beklentilerimizi aştı konumumda 20 cm kar var
Skrnpc tarafından yazılan gönderiler
-
-
benim konumumda da arabalarin ustu beyazladi yerlerde de beyazlamalar basladi
-
zonguldak merkeze yağan kuvvetli karların çoğu sabaha karşı yağıyor. Bu sabah kara uyanırız inşallah
-
zonguldak için iç kesimler daha şanslı heralde
-
Ocak 19 Zonguldak'ta olacağım ocağın son günlerinde sistem ihtimali gözüküyor mu?
-
Karın tadını çıkarın şu an Zonguldak'ta olmak çok isterdim
-
Google sabah dogru verdigi karlari geri cekti
-
Persembeyi cumaya bağlayan gece rüzgar çok müsait
-
Geceki yagisi alirsak süper olur
-
Mart için de şöyle 2012 Martı benzeri bir şey yeter bize
Mart 2012 de gelirse bütün şansımızı bu sene harcamıs gibi oluruz 3 4 sene kar yagmaz ?
-
Bu sene o efsanede yabancıların bile diline düştük Zonguldak en azından her iki senede bir efsane alır genelde aldığı tarihler 15 Ocak civarları Aralık sonu Şubat 10 - 17 Arası Mart 3 civarları genelde öyle şahit olduk çoğu zaman boş geçtiği sene de neredeyse olmamıştır er ya da geç alıyor
Kar rekoru olarak sayili illerdeniz
-
17 Ocak sisteminde Scott Duncan'ın yaptığı paylaşım Trof Zonguldağın üstünden kalkmayınca Ereğli'de 1 metre olan kardan bahsetmiş
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu ereglinin yüksekleri mi acaba gecen sistemde mgm kar kalinlikarina bakmistim ereglinin ki merkezden azdi diye hatirliyorum
-
Yine de şanslı illerden biriyiz. Kıyılar tüm şartlar oluştuğunda efsane yagislar alıyor?. Bu sene güzel bir sene oldu
-
Dun geceden once merkezde daha fazla vardi caycuma bir gece gecti Kar123 dedigi gibi dekler hep oralara gitti
-
Rekor bu sefer Devrekten geldi 70 cm ile kapatmışlar 2.bir efsaneyi aldılar 17 ocak sisteminde devrek ne kadar faydalandı bilmiyorum ama açık ara bu sistemin en iyisi devrekti arkasından çaydeğirmeni 34 cm ile sonrasında çaycuma 19 cm merkezde 15 cm ve Bartın da 3 cm ölçüldü diye biliyorum dün öğleden sonraki verilere göre
Dun gece bizim caycuma da koye 20 cm kar atmis