Aynen öyle rabbim neylerse güzel eyler
Ben hala bekliyorum biseyler ama olmazsa da hakkını helal et boşa ümit vermiş olduk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen öyle rabbim neylerse güzel eyler
Ben hala bekliyorum biseyler ama olmazsa da hakkını helal et boşa ümit vermiş olduk
Harunsalman -32 gözüktü geçte olsa
Abi -12 aldık da ne oldu sadece soğuk değil bu sefer yağış duası da yapalım 😀
Harunsalman inşallah ya kuruduk yemin ederim milleti izlemekten
Bu sistem bu soğuklar gerçekten yazık oldu . 20 senede bir gelir bu soğuklar o da saçma sapan geliyor ülkenin yarısından fazlası boş soğuk çekiyor. Biraz Akdeniz'e dalsa var ya neler olacaktı. Yüksek saçma sapan konum alıyor .Neyse nasip kısmet.
Bak icon yağışı görmüş ilk 72 ye girdi ama çok doğudan geliyor. Yönü değişebilir
Siverek için gfs ana senaryosu defalardır hem en sıcak senaryo hemde en yağışsız senaryo şeklinde çıkıyor ortalama 10mm bulmuş durumda senin beklentin nedir Harunsalman yarın Siverek için
Yarın için Batman Siirt dışında fazla bişey beklememek lazım. Bakalım belki sürpriz olur. Cumartesi gecesi ve pazar günkü yağıştan hala umitliyim
İnşallah dediğiniz gibi rotası gdogu olur
Hala güneyli veriyor ama saçma bence o kadar dibe inmiyor 500 hpa. Direkt g doğuya gelmesi lazım normalde
Yarın için iyi görünüyoruz Diyarbakır ve Batman olarak. ECMWF pek aynı fikirde değil gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecmwf az gösterir gfs fazla ortasını almak lazım. Diyarbakır 5-8 cm arası batman da 8-10 cm arası alacak büyük ihtimalle. Hafta sonu hala beklentim var
Harunsalman Akdeniz'de oluşan yağış ah bir kuzeye çıkıp bölgeye girse on numara sistem olur
Akşam 72 saat içine girecek. Yavaş yavaş biseyler belli olur artık
%100 ama ECMWF görmüyor. 🫣 Harunsalman
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Az kaldı görecek. Cumartesi geceden pazartesi sabahına aralıklarla kar
Yurdun önünde 25 cm kar isterim ona göre
Tanidiksin 20 ye anlaşalım 😀
Onu bekliyorum o yüzden tarih belirttim. Hadi inşallah onda da cm tahmini senden gelir hocam
Valla ben her yerin tahminlerini yapmak istemem sonra az olur çok olur kimseye ümit vermiyeyim 😀
Daha Çok GösterGüneydoğu Hava Tahmini
Güneydoğu geneli de ayın 20 si öğleden sonra ve akşam saatleri itibarıyla soğuk havanın etkisi altına girecek. Özellikle Malatyadan başlayıp yağışlar kara dönecek. Kar detaylarından önce kuvvetli soğuklardan dolayı oluşacak şiddetli don ve buzlanma konusunda uyarımızı yapalım.
Ayın 20'si ve 21'i için bölgede kar beklentileri
Malatya 20-25 cm
Adıyaman(yağışın sonları) 1-5 cm
Şanlıurfa - (Siverek civarında geçişler olabiir)
Diyarbakır 3-8cm (Kuzey kesimleri 20+)
Bingöl 50+cm
Bitlis 40+cm
Batman 6-15 cm
Siirt 25-30 cm
Gaziantep 0-3cm
Kilis 0 cm
Cumartesi akşamdan pazartesi sabaha kadar da aralıklarla kar olacak yarın ya da Perşembe günü yayında 😀
Ve ecmwf gfs ye döndü bu sistem gfs ye yazar. Sistemin bir gün daha uzama ihtimali de var . Tüm kışın acısı çıkacak inşaallah. Eline sağlık Sahutt
Hafi bakiiim yakıyor muyuz mesaleleri
Şu şekil gelsin soğuktan kardan evi yakarım meşaleyi bırak😂
Off Akdeniz'e sağlam giriyor ülkeyi dolaştı resmen