gece paylaşım olursa uzun zaman sonra ben de katılırım. İki sistem olacak gibi ama ikincisi nereye belli değil belki gece uğurlu gelirim :). Sinan abi gelirsen sevinirim
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
kış bitmiştir. Bu sene kadar berbat bir sene yok. Kar dedik yağmur bile alamadık. 10 undan sonra yağışlar artacaktır. Kuraklığın bir nebze kırılması lazım artık.
-
Oteleye Oteleye şubatta geçti be
Hiçbir beklentim kalmadı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocağı rex bitirdi şubat sonuna da çomak sokuyor. Yükseğin konumu çok umut verici tek sıkıntı itakyadaki ab nin rexe dönmesi. Yavaş yavaş doğularsa süper olur yoksa kuraklıktan kırılacaz.
-
Artık istanbula dönüyorum durumlar gerçekten çok kötü elimden geldiğince yardım ettim ama bizde çalışanız aldığımız izin bu kadar bir sorunuz varsa cevaplamaya hazırım.
Allah milletimize yardım etsin. Oralarda yaşayan insanlara kolaylık sağlasın inşaAllah Allaha emanet olun Hakkınızı helal edin hs.
Sen elinden geleni yaptın. Allah razı olsun. Eline koluna sağlık ❤
-
Herkese selamlar foruma henüz yeni girebildim.
Yaşadığımız şey çok çok büyük bir felaketti ilk depremden sağ çıkabildik.
İkinci depremde ev gitti.
Şu an şehirde barınacak yerimiz olmadığından dolayı Ankara'ya geldik.
Yakınlarım,arkadaşlarım,öğretmenlerim öldüler. Rabbim hepsine rahmet eylesin.
Bİr daha böyle acılar yaşamamak dileğiyle
Çok büyük geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın. Vefat edenlerinize de Allah rahmet eylesin 😔
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Başımız sağ olsun 🖤♾
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun 🙁
-
Mkaymaz21 abi valla yorum yapıyorum da artık diyecek bişey bulamiyorum. Kuru soğuk olacağını yazdım zaten,hem de dibine kadar ayaz olacak. Böyle gelmesi çok kötü oldu. Spor konusunda da bilgi vermeye çalıştık. Deprem tabi bizim de önceliğimiz,anlatmıyorum ama akrabalarım, tanıdıklarım oralarda;aklımız hep onlarda. Ara sıra kafa dağıtmak için modellere bakıyorum o kadar baska da bi şey yapacak halde degilim zaten.
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Başınız sağolsun. empati kuramıyorum o kadar acıya. Gerçekten çok üzücü Allah rahmet eylesin. İnsanın kendi toprağından olması çok kötü 🙁
-
Hocam ben split beklemiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. model sonu yer değiştirme var ama ben direkt böleceğini düşünüyorum
-
Hocam ben split beklemiyorum
Olabilir. İzleyip görecez 😊
-
Bundan sonrası için ne bekliyorsun Harunsalman ?
Azorun kutbu yaracağını düşünüyorum gfs devamında saçmaladı bana göre. İtalyaya iner sistem sonra yavas yavas ülkemize gelir. Batıda da güzel kar bırakır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam düşündüğüm şekil
-
Aynen Harun abi bende zaten o manada söylemek istemedim. Şimdi kışın son bölümü atmosfer kendini yavaş yavaş bahara hazırlayacak. Majör SSW bir yana fazların zayıflığı bir yana direkt endeks ve modellere kararlı karasız etki ediyor. Şu an her şey çorba olmuş bir kaç güne temel olarak anca oturur. Tek emin olabildiğimiz nokta güneye soğuk bir salınım ineceği. Bekleyelim görelim inşallah. Hayırlı geceler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tabi ne olacağını bilemiyoruz ama genel bir yorum yapınca azorun koridoru açması,zonal rüzgarların negatife inmesi,ao nun düşmesi artık kesin. uzun vadeli gibi görünse de ana fikir belli. Split ihtimalleri de artabilir bu kadar ısınmadan sonra. İzleyip görecez,iyi geceler sana da ❤
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakın mesela burada bölgesel rüzgarlar ne kadar önemsiz kalmış güçlü olmasına rağmen mjo baskın gelip sistem indirmiş
Çok tuhaf bir sistem. Mjo da kuvvetli değil, cemberde. bunun diğer verilerini hatırlamıyorum ama biraz tuhaf geldi.