Şu parazit ab daha guneyde atlantikte olmasi lazim yoksa izlandaya yaklaştıkça şişer sistemi doğuya atar
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
kazakistan blokaji yok olmaya başlıyor. 1.. Sistem cikmadan ikincisi inebilir. Azor hamle yapti
-
Döndük dolaştık aynı yere geri geldik . Sibirya da eridi gitti
Pozitif ao deseni. Kac guncellemedir vortex toparlanma eğiliminde. Soğuklar birikip ısınmanın etkisiyle 20 sinden sonra fena vuracak bir yeri. İnsallah bu sefer bize olur
-
Bu paternden illa bişeyler koparırız harun. Daha batılı inen bir sibirya sanırım bu. Akdenizin doğusunda oluşacak bir alçak tüm ülkeye yararı olurmuki acaba onu düşünüyordum 10 u sonrası icin
Sibirya felan olmaz abi bu desene göre. Anca kutuptan bir parça koparırız. Sibirya 20 si sonrası
-
yok bir cacık olmaz bundan. Kutbu borak İskandinavya bile fırsat yok. Yarin bakariz iyi geceler herkese.eline sağlık Athena
-
kutup yuksegiyle felan bulisamaz azor. Önü kapali. Anca iskandinavla indirebilir
-
>>>WinteR<<< abi öyle bir sey için izlandanin uzerinde yüksek basinc olması lazım. Malesef yol bulamıyor bir türlü
-
96 dan sonrasını sabah çıktıklarından bakalım birde
Hoşgeldin abi görünmüyordun. 15 i icin saglam soguk birikiyor kuzeyimizde onu alırız inşallah
-
iner mi ?
İzlanda gücünü kaybetti. Mjo ya gore iskandinav yükseği oluşması lazim az sonra. Oluşursa iner
-
nao 12 sine kadar yükseliyor sonra düşüş yaşıyor yani buraya kadar model doğru ilerliyor sonra durulması lazım izlandanin
-
Siklonik bir sistem beklentisi yok beklenti sibirya. Bize bol bol dikey yüksekler lazım .
Siklonik demiyorum zaten azorun yolunun açılması için izlandada değil atlantikte siklon lazım bize
-
Siklonlar güneyli Atlantik'e doğru gitmedikce bişey çıkmaz bize.
-
970 lik İzlanda ab sinin atlantikte olmasi lazım. Çok baskı var
-
Harunsalman batmanda kar galiba nedir durumlar
Kutleler eriyerek geliyor batmana. Malesef 2-3 anca tuttu. Batman çukur bir şehir. Şehrin ısısı merkezde birikiyor o yüzden kar kalitesi berbat oldu. Batman ve ankara boşluğu bitirdi bizi 😂
-
Siverek'te çok güzel kar yağıyor sabaha karşı başlamıştı halen devam ediyor bir ayak kadar yağdı santimini bilmiyorum 😂😂 çok güzel mutluyuk
Hayırlı olsun can darısı bizim başımıza 😊