Senin bir bok bildiğin yok bir de gelmis konusuyorsun. 1 ay önceden sistemin tarihini dogru söylüyor adam. 1-2 gun oncesine kadar da -15 ler giriyordu. Model hafif bozunca tutturamiyor mu oluyor. 6 ocakta kaçırdığımız sistemi de kılpayı kaçırdık. Yukarda -20 ler cirit atiyordu. Ha bir de herkes ay sonu kar diyordu hani ay sonu kar. Adam ocağı kapattim dedi. Ne oldu sozde tahmincilere. Sustular ya da sistem otelendi diyip milleti kandırdılar. Anlamıyorsan yorum yapma kardesim yorum yapcaksan da üslubunu düzelt. Kaç yaşında adamsin diyorsun bir de hakaret ediyorsun. Senin gibi kendini bilmezler anca laf yapar. Bir de kendini komik sanman felan gerçekten acınası haldesin. Git araştır öyle yorumunu yap. Ülke boyle insanlarla dolu ya bilgi 0 ama nedense bu işin piri gibi konuşanlar. Bu sadece bu konuda değil her konuda Boyle.
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
rusyaya biriken soğukla yb ustumuzden batıya kayıyor azorun ikinci hamlesiyle ne var ne yok inebilir. İlerisi için güzel görüntüler
-
Modellerin durumuna gülüyorum çokta üzülmeye gerek yok …
Abi 1 ay önceden tahmin yaptin gayet de başarılı oldu. İzlanda atağı dedin 3 subat yetersiz sıcaklık dedin tuttu. Sonra -12 dedin o da tuttu sandik ama ufak tefek sıkıntılar (italyaya inen trof azorun kuzeydoguya çıkarak soğuğun akışını kesilmesi vs.) yüzünden sistem bozuldu biraz. Hala güzel bir sistem olarak görüyorum çoğu yer hatrı sayilir kar alacak. Eline emeğine sağlık❤
-
mükemmel görüntüler ve vade o kadar uzun degil 240 içinde
-
devami çok iyiydi ama takip etme hevesini kalmadi anlıyorum canınız sıkkın .napalım şans işte. Eline sağlık Gokhan6167
-
İnşallah hocam şu sonraki yağışları kar olarak alırsak zaten kışı kapatsak da kabulum
İcin rahat olsun dostum kış bitmedi. Ay ortasindan sonra artik sicaklik sorunu olmayacak. Karadeniz üzerinden sibirya ataklari olacak inşallah. Bu sistemde fena değil 15-20 cm alıyoruz. Tabi 6 si da kar olarak düşseydi 50-60 cm leri konuşurduk ama hayırlısı
-
ikinci atak denemesi var sağlam bir polar atak alabiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buraya iki tane ölü vortex bırakıyorum. Bu sistemden soğuğu alamadik bize zibirya lazım
-
konuyu yeni gördüm 'hayırlı olsun eren. ❤
-
Harunsalman kardeşim senin de fikirlerini alıverelim soğuk yeterli olur mu sence bölge için benim konum siverek ne ederiz sence
800-900 rakimin altının kar alacağını sanmam özellikle yağışın güçlü oldugu saatlerde. Ab konumlanması çok önemli Girit'te patlayınca soğukları bizden uzaklaştırıyor fön yiyoruz ve ab nin fazla derinleşmemesi lazim. Tüm modeller de mutabık umut ışığı veren yok ama iyi yani 500 hpa iyi. Ecm nin abarttığını düşünüyorum soğuk konusunda en fazla 10-12 saatlik bir isinma olur gibi. Ab yi batida çok oyalandiriyor ama hızlı dogulamasini bekliyorum.Kıbrıs civarının da bu 2 gunde sogumasi 6 ya kadar olan yağışın kar olarak düşmesi üst seviyeyi soğuk tutar. Batman çöp olur senin rakimin aksam yağışını kurtarabilir.
-
yeni gördüm abi sen nasil bir adamsin ya 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi major ssw veriyor. Rüzgarlar tam doğulu. 22-26 ve mart tahminlerin fena bir şekilde geliyor ama büyük risk te var
-
Athena eline sağlık izlandamiz rahat bırakmadı ama anlıyoruz ki ilerde bir sistem daha ihtimali var
-
Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama 80 saat ilerisini bile sürekli değiştiren gfs ayın 14undeki sistemi sizce hiç değiştirmeden getrir mi yani artık sevinemiyorum 200h lerde inen sisteme
Aslinda uzun vadede başarılı bir model. Bu sistemi de ilk o gördü. Tek sıkıntısı sonra sapıtması 😂
-
izlandayi 950 yapti doğuya atti. Hem de sevgililer gününde Sinan 😂