Semih Ö. dostum bunun avrupasını ve yağışını da atabilir misin?
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Akşam kötü çıkarsa Sinan hocamızı vit hafta görmeyebiliriz ?
-
Sinan hocam bende o kadar fazla anlamam endekslerden. Bildiğim kadarıyla negatif endeksler batı-orta Avrupa'ya yarıyor. Nötre çıkınca sistemin bize gelme olasılığı artıyor. İzlanda duruyor ve azor yükselebiliyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
-
Endeksler aşırı negatif. Ay ortasına doğru nötre doğru çıkış var bakalım ne olacak.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-20 yi gören senaryo var +13 lük senaryo var. Ne kadar değişeceği buradan belli oluyor.
-20'yi sadece bir senaryo gördü ama kar yapabilecek senaryolar var. Zaten kar yapsında -8 mi -10 mu -20 mi giriyor artık umrumda değil.
-
CAN hocam endeksler modellere göre şekillenir değil mi?
-
Bir sistem vardı bi aralar noldu o sisteme :D:coksıcak:
Halbuki daha yeni doğmuştu. Yürüyüp koşacaktı kırlarda. Yediler zavallıyı. İzlanda'da sömürdüler??
-
gfs bey bizim sistemi gömdü. Bir rahmet duası alalım?
-
senaryolar kötü ya. Azorda hamle gördüm ama senaryoların azorlarında tık yok .
-
Yakında GFS'nin yerini GFS Paralel alacak deniyordu herhalde artık onlarda kabullendiler GFS nin 4 günde her güncellemede tutarsız olduğunu
Senaryolar iyi çıkacak. bekle ve gör?
-
ayın 12-15 arası azor yükselecek.artık ne indirir bilinmez. İzlanda siklonları zayıflayıp doğuluyor. Buradan bize ekmek çıkar
-
maalesef vortexin zayıflaması,bölünmesi yetmiyor. Bu ülke için uygun şartlar oluşmazsa sistemin gelmesi çok zor. Sibirya felan kurtaramaz.
-
sonunda siklon doğulayacak. Azor yükselip boş bir şeyler getirecek.
-
Seneye farklı olur , çalışmalarım devam ediyor
Bunu tam anlayanadım.?