ocak ayından sonra bu görüntülere burun kiviracaksaniz diyecek bişey yok
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
inise geçti ama ufak parçası gelecek. Azor tam araya giremedi
-
azorun konumu soğukların kuzeyimize birikmesi ve kutup yükseği daha nolsun
-
beyler gayet guzel guncelleme. Yağış iyi sistem italyaya kaçmıyor. Yukardan da ikincisi geliyor. Neye üzülüyorsunuz anlamadım
-
Çok değil öğle bir güncellemede bu kadar mı fark olur ya
Belliydi donecegi midellere uydu sadece. Bu arada ikinci sistem hazırlığı var
-
En ufak izobar değişimine bakar rüzgar yönü ki değişecek daha genel hatlarıyla konuşuyorum ben bu batilama sevdası kötü bu saatlerde
İzobar degisime bakamaz kardesim. Sistem balkanlardan giriyor tabi karayel olacak ve karayel olmasa bile -8 yeterli. -8 yer seviyesinde 1 derece demek yağış aninda daha da düşecek
-
nasıl olmayacak -8 kıyılara çok yetersiz gelir
Karayel var. Balkanlardaki soğuğu direkt vurur yer seviyesine. Ruzgar şiddetli .
-
izobarlar harika super dek olur
-
dostlar harika gidiyor ne bu üzüntü. Sıcaklık sorunu olmiyacak
-
öğlen sibiryadan gelen parçayı unutun çünkü diger modellere döndü. İskandinav şişmedi
-
gayet normal Diğer modellere döndü dönek 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bakin dostlar bu normal vortex
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da major isinmada vortex. Rüzgarlar NASIL doğulu esiyor
-
vortex imha edildi 😂
-
topumuz çok ağır ve forvet azor beceriksiz 😂 eline sağlık Gokhan6167 harikaydı. İyi günler herkese
-
aman tanrim karadenize -20 ve izlandanin olayi karıştırması 14 dünde . bugünkü gfs yine sen çizdib sanirim abi 😂