Vortex hala duruyor parçalanmadı.
Abim zaten yer değiştirecek illa majorde split olmuyor ki. Major nerden anlasilir doğulu rüzgarlardan 10 hpa ruzgarlarina bak bir de
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVortex hala duruyor parçalanmadı.
Abim zaten yer değiştirecek illa majorde split olmuyor ki. Major nerden anlasilir doğulu rüzgarlardan 10 hpa ruzgarlarina bak bir de
Majör SSW bu sene çoook düşük ihtimal ayrıca riskli ve dezavantajı fazla. Bırakın majör işini bee Minör candır..
Majorun riski splitte olur. Split gerceklesmiyor ve major oldu bile isinmaya bak
bom Girit'te 1010 done done geliyor. Bir de kutup alalim Gökhan can
ufg bu nedir aman tanrim
Her kış sonu olur ısınma yoksa yazın da kar kovalarız
Olur da boylesi mi 😊 subat ortasinda olmaz o genelde martin ortasinda oluyor bu kadar kuvvetlisi o da gunes isinlarinin yavas yavas dik vurmasindan kaynakli
0 ve altına inmiyor ben sibirya beklemiyorum hala sibirya bekleyenler var
Vortex e bak ne oluyor ona. Bir de 10 hpa ruzgarlara bak nasil doğulu esmeye başlıyor. Kutbu yok ediyor ısınma zaten bu minorde sarsıldı bu sefer paramparca
Yok be abi zaten mart başına sistemi indirir sistem en fazla 5-6 gün sürer oda en fazla ondan sonra kış bitiyor zaten çok birşey beklememek lazım
Hiç sanmam eren soğuklar uzun sure avrupaya akacak. Doğulu rüzgarlar etkin olacak uzun sürebilir
kemerleri baglayin geliyor. Kutup 4 parçaya ayrılmış 😂
Etkileri 10 gün sonra belli olur martın ortasına kalmz
Uzun surer mi dedi yani martin yarisina kadar surer subat 25 ten sknrasonra baslar
Majör ısınma etkileri mart ayına kadar gider mi cano 😎
En az yarisina
Gokhan6167 Ankara boşluğunu doldurursan benden 5 bin puan
Az sonra turkiyede disari cikacak bosluk kalmiyacak 😊
bu olan sey subat başı ısınmasının etkileri. Şubat başındaki minordu bir de subat ortasındaki major ısınmayı düşünün. Subat sonunda neler olur neler
Eren 10 bin HS puanımı hazırladın mı 🤪
Son bir şarkı istiyorum senden kardeş 😊
Yükselecek olan sol kola
Geldi o da. Araya seti cekti
Sol kola bakıyorum
İzlanda basiyor