GFS geceye bizde olur gibi
Aksam bizde abi efsane de verecek kabahati için 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGFS geceye bizde olur gibi
Aksam bizde abi efsane de verecek kabahati için 😂
r yapmalar başlamış gfs de 😂
Boşluk olan yeri doldurun ?
Ankara ve batman kaderimiz buymus 😂
Harunsalman hocam 6 şubattaki yağışlarn yağmur olarak düşme ihtimali bı hayli artmış dün kar görmedik zaten bugün de yağış bitti gibi radar bomboş ne olur sence bu halimiz Siverek olarak
Urfa da soguk girdigi gibi yağış kesildi bugün malesef. 4-5 te saglam kar var ama 6 sı icin henuz konusamam. Biraz daha netleşsin inşallah oyle bisey olmaz
soğuk kırpılmış akaama göre
1010 luk ab akdenizin batisinda olustu sağlam blokaj verecek. İtalya riski yok iskandinavya yolu kapali azor yatmaz
kendi kendime uyandım be. Kabus gördüm birden kalktım 😂 dedim belki gfs kötüdür baktim da gururuna yediremeyip yavas yavas takla atiyor iki gözüm 😊 Sinan
maalesef ortalamada hafif bir batilama mevcut. Sabah ola hayrola. Eline sağlık tekrardan Lewiss iyi geceler herkese ❤
stratosfere bakin nasıl sibirya taraflarında kırmızılıklar var. Vortexin yerini değiştiriyor yavas yavaş. Ona dikkat edin.
Olmadı hocam yapamadık gitti bizim 10 bin hf puan ... 😅
Sen 10 vin hf puandan daha değerlisin ayip okur diye sistem vermedi gfs 😂
bizim soğuklar dünya duruyor atti atlantige gitti 😂
Sinan Hocanın niye sabah erken kalkacam dediğini anladım sabah düzelme bekliyor demek ki
Gece guncellemelerinde simdiye kadar geri donusler gormedim
bir de stratosfer niye paylaşıyoruz anlatayım. Boşuna değil bunlar ilerisi için veri. Simdi vortex dedigimiz sey soğukları tutan rüzgarlardir. Bu rüzgarlar kuvvetliyse asagi enlemlere yani bize ve avrupaya soguk salınımı olmaz. Güçlü olduğunu da mavililerden anlayabilirsiniz. Vortexi ilerleyen saatlerde Sibirya taraflarindan bir ısınma vuracak ve vortex bunun etkisiyle gucsuzlesecek. Bu da rüzgarların güçsüzlesmesi yani aşağı salınım olmasi demek. Rüzgarlar genelde batidan doguya eser modellerde görüyorsunuzdur bunu sistemler Batıdan doğuya doğru gelir. Ama vortex fazla darbe alirsa ruzgarlar yavaslamaya hatta doğudan batıya esmeye başlayabilir. Bu durumda Sibirya devreye giriyor. Sibiryaya dikkatki bakarsaniz dogudan batiya dogru sogugu getirir.
bağlanti koptu rexe gitti. Bizim soğuklar avrupa yolcusu. model sonlarinda sistem verecek ama değişecek. İnanilmaz fark var diger modellerle. Eline sağlık Lewiss benden bu kadar iyi geceler
Lewiss hocan kutup 500 hpa atıyorsunuz. Kutup 10 hpa atmaniz lazim erenin dediği o 😊