Yer değiştirme olabilir şimdilik
Bolunme olacak gibi bu sefer sansli olan biz oluruz insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYer değiştirme olabilir şimdilik
Bolunme olacak gibi bu sefer sansli olan biz oluruz insallah
Konu açmıyorum gelen görüntüleri atalım bari
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Wow sibirya is coming
Ben Nao Ao ya göre 2 ay önceden sistem tarihi vermiyorum fakat bu sene çelişki çokThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Neye gore veriosun bilmem ama abi cok ufak tefek seylerle kaçıyor hep. Basta gfs de top seklinde ull varken azor firsat buluyordu şimdi ise ucgen bicimde sacma sapan hal alıyor ve soldaki kolu azoru baskılıyor(ortadaki isaretledigim bölge) sonra amerikadan atlantige inen kucuk ab ile birleşip azoru ustumuze yatırıyor. Şanssızlık cidden
Çok tartılaşılacak bir durum birde bir endeks var + yani sadece ben kaldım sanırım sistemi bekleyen
Abi ao -1 de soguklarin parcalanmasi lazim ne oluyor anlamıyorum. Bekliyoruz da bir Türlü verilerle uyuşmuyor
bu işte bir terslik var Sinan abi 😂 nao 0 mi şimdi
Kış boyunca ilk defa bu kadar iyi veriler var
Veri meri dinlemiyor modeller valla
eren,eline emeğine sağlık,ama kısaca bu görselleri yorumlayabilirmisin? lütfen böylece bu süreci daha soğuk kanlı takip edebiliriz
Ustteki fotoda ao -1 lerde yani kutup soguklari serbest kalmis diyor ortadakinde nao 0 yani izlanda pasif olacak diyor ust uste sistemler alacaksınız diyor ama modellerde oyle bisey yok. Alttaki fotoda da subat ortasi stratosferde bir isinma olacak kutup girdabinda değişimler olacak subat sonu ve mart hareketli olacak diyor
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar abi
Atlantikte ve izlanda civarında çok fazla siklon var
Nao 0 ken nasil bu kadar sisiyor anlamsiz ya. İki gun onceki iskandinav göründü ne oldu da birden gitti değişik bir yil
Bu sezon normalde karışmayalım konu açmayalım dedim kendime 3 tane konu açtım 3 tarih verdim 6 Aralık 14 Ocak civarı şimdi 6 Şubat sonrası
6 Aralık ta neler kaçtı gördük -20 ler 14 Ocak civarı da hatırlıyorsunuz şimdi de 6 Şubat sonrasında gene -20 ler var Modeller beni bu sene yendi ama bitmedi bekliyorum bakalım 6 şubat sonrasını
Kimse kimseyi yargılayamaz tahmin bu sonucta. Bu sene tahmini tutan kim var ki. Tüm sistemler kaçtı zaten. Senin tarihlerde hareketlilik oldu ama işte olmayinca olmuyor. Sen tahminlerine devam et abi. Tutsa da tutmasa da bas tacisin
cok ugursuz bir kış geçiriyoruz ya. Endeks felan fark etmiyor hep bozuyor
sanki sinan abi modelleri hazırlıyor. Sistem nerde diye darliyorsunuz. Adam 2 ay once tahmin yapmis bekliyor. Gelmese bile su anki hareketlilik için tahmini tutmus sayarim. Gecen sene de ayni tarihte cok sey olmuştu. Sadece bekleyelim
Ben büte çalışmaya gider aksam daha iyi performans bekliyorum Sinan abi 😂 görüşürüz
şu ull sistemleri deli ediyor insani. Ne kadar sisecek nereye gidecek azor mu yatacak bilmem ne valla su hafta kafayi yicez
Öyle bir şey demedim atma burda, iki senaryodan bu ihtimali daha yüksek gördüm
Dostum biseyler öğrenmişsin ama bilgilerin eksik. Tam ogrenene kadar araştır sana tavsiyem. Bilgiye de saygi duymak gerek Eren kardeşim yaşı benden kucuk ama benden faha bilgili o yüzden isin ehline bırakmak lazim isi