Akdenizdeki 1015 kırımdaki topu üzerimize çekip derinleşebilir mi ?
Yüksek basınç cok sokuldu derinlesmesi zor. Simdi italyadaki siklon doguluyor . İskandinavin hareketine dikkat edin yukarıdan bise bir şey indirecek ilerleyen saatlerde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkdenizdeki 1015 kırımdaki topu üzerimize çekip derinleşebilir mi ?
Yüksek basınç cok sokuldu derinlesmesi zor. Simdi italyadaki siklon doguluyor . İskandinavin hareketine dikkat edin yukarıdan bise bir şey indirecek ilerleyen saatlerde
sibiryadan parca koptu geldi -16 lik. Gfs yağış adina çok iyi ve akşama gore marmaraya sağlam kar veriyor
marmara iç anadolunun kuzeybatısı kar yağışlı siklon yavas yavas doguluyor
1045 lik iskandinav. Hiçbir moelle alakası yok
Ben ufaktan yatağıma geçeyim model sonuna bakarım belki Harunsalman yorumlar sende abi
Geç abim gece güncellemesinde değiştiğini gormedim bu yaşa kadar zaten. Senin stratosfere bakarız
daha hızlı dogular ab azor daha şişik hala tabanı yıkılmadı
İtalyaya yönelecek yine peki dönüşü ne olacak bakalım
Şisiriyor yine İskandinavı diger modellerde 1015 var
iskandinav daha kapali ve azor daha saglam. İnen trof da daha o kadar bozmadı azoru
Gelişigüzel yorumlamayın arkadaşlar önce ki ile kıyaslayın ki farkı görün şahsen büyük fark var.
Ufak farklar dışında hiçbirşey yok. Devamını nasil etkiler bilemem
ayni gidiyor hala iskandinavya zaafiyeti var
Şubat sonu sistemini takip ediyorum.
Bunu alalim da orasi cok karisacak 😊
24 veya 48 saat aralıklı olur saati çok önemli değil
Neyin pesindesin eren kutbu mu yaracaksin 😊
Eline sağlık Harunsalman , sağolasın abim.
Malatya döktürüyor masaallah,sosyal medya da binbir görsel video var Malatya'dan
Yakinda dokturen dokturene olucak dayim. En şanslı bolge
Arada bir kaç kelam ativer Harun, Doğu Anadolu 'yu da unutma ama, müsait oldugun zamanlarda
Tabi dayim
Bu gece saatlerinden baslayarak g.antep, adıyaman, urfanin yuksekleri kara çevirecek. YARIN ogle civarı d.bakir dan baslayarak mardin siirt batmanda kara çevirecek. Elazig malatya kara başladı zaten ilerleyen saatlerde van disinda tüm doğu anadoluda sağlam kar olacak. Özellikle hakkari ve şirnak taraflarinda.
Bitmedi ayın 4-5-6 si da çok daha sağlam kar var onu da konuşuruz. Radara 8-9-10 u da eklendi