Bu arada icon yakın vadede güvenilirmi pek bilmiyorum da ?
Yakin vadesi iyidir. 120 içine girmişse icona bakılır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada icon yakın vadede güvenilirmi pek bilmiyorum da ?
Yakin vadesi iyidir. 120 içine girmişse icona bakılır
Önceki güncellemeye göre batılama var hocam
Ne batilamasi dogulama var
aksam
Sabah
Icon az daha dogulu olsa iyi olacak fazla degil 50 km 100 km
Gayet yerinde can hic bi sıkıntı yok. İtalyaya yol verdi
yapıştır bw icon reis harikaa
eps de çok güzel gelişmeler var inen trof italyaya meylediyor ama azor güçlü ve ispanya civarındaki abi ye uzanmasina müsade etmiyor. İskandinavyadaki yb de sismemis dik durumda.
Oglen eps
Oglen gefs
Yani sistem bizim demi gfs hatali kodluyor
Onu sinan abi bilir. Bana gore biraz abartmis. Ecm ara guncellemesinde zaten belli oluyor. İskandinavyada hafif pozitif naoya uygun bir sekilde ab var ne şişik ne de gfs deki gibi sönük. Yavas yavas aşağı sarkar ama italya riski görmüyorum öğlende
Ecm öğle
Gfs öğle
Su anda faz kacta ve iskandinav blokaji mi diyor
Su an faz 3 te ve iskandinav blokaji veren gfs mjoya da endekslere de uymuyor. Hafif pozitif nao var yani azorun oyle kaybolmasi sacma. Azorun daha güçlü olmasi lazim. Sistem italyaya meyletse de azorun onu süpürmesi lazim egeye dogru.
Buyur salih. Kendini gelistirme hevesin guzel 😊
bana hala saçma geliyor azorun yok olup kendini iskandinava bırakması. Eps daha mantıklı. Ya da ben senaryoları yanlış yorumluyorum. Yarın gorecez bakalim
en az 1 haftayı yer o rex. Bari bu kadar batilamasa
O Siklon İtalyada Derinleştiği Sürece Her Güncelleme Çöp Olur. Silonun Hızlı Bir Şekilde Doğulaması Lazım. İşimiz Allah’a Kaldı
Abi doguya da atamiyor ki yukardan baglanti kopuyor rexe gidiyor. Yani olabilecek en şanssız olayı yasiyoruz o ttof girite inse exi biz alacaz 1 hafta doner durur ulkede ama iste şans
Yukarıdaki 1020’nin Ben Var Ya. Sinoptiğin İçine Ediyor
Çok üzücü cidden buraya kadar gelip 1025 lik bir trofla yenilmek çok koyuyor
Ecm de çok güzel bir dönüş oldu. İtalyaya zırnık koklatmadı. Hatta bana daha da düzelir gibi geliyor çünkü sistemin gidişatına daha uygun. Gfs baştan beri bana saçma geliyor.
Akşam güncellemesine iyi bakın 💣🍫
Abi sinan abi beyin yakıyordu zaten sıra sende sanırım 😂
Gfs sabah çıktısı nasıl kötü İtalya'ya soğukları vermiyor bile balkanlardan bize doğru kayıyor.
Dün İtalya'ya yollamıştı bariz düzelme var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gem icon ukmo hic vermiyor. Gefs de de senaryolarin cogu vermiyor. Gfs ana senaryo en sicak senaryolardan biri. Öğlen bir dönüş gorebiliriz