Şoyle son bir bakayım dedim baya kötü inmiş
Kapandi koridor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞoyle son bir bakayım dedim baya kötü inmiş
Kapandi koridor
gefs te de azor daha sağlam ve dogulama mevcut. Unutmayalim ki bu da bir senaryoydu ve kendine çekti hepsini. Boyle sistemlerde genelde dogulama oluyor. Gecen sene ki gibi. Sabah bi bakmışsın yine bizde. Neyse eline sağlık Saadet baska sefere artık 😊
ehehehhe gfs bey uzulmeyelim diye neler veriyor. Ama o yb nin orda olmask soğuk tarafta kalmamiz güzel
İtalya'da ki ab sonsuza kadar orada kalacak galiba
Geldi geldi ama biz onu 7 subatta bekliyoruz 😂
haydi azor kaldır 300-400 km daha
Şu italyadaki rexler bizi yiyip bitiriyor 10 gunj ocak sonunda yedi simdi de subatta görünüyor
O çekilir de itakyadaki siklonun onsafina kaldik azorun süpürmesi lazim onh doguya
Uykum var yazi yazamiyorum 😂
1030 yb var eğer çekilirse gelir bizede
O çekilir de itakyadaki siklonun onsafina kaldik azorun süpürmesi lazim onh doguya
avrupa olacağını sanmam ityadaki abla dogular bize inee gibi ama bu aralar modeller beni fena kazikliyor 😊
azor tepsi oldu vortexin hareketi moral bozucu. Neyse güzel gelişmeler verdi eline sağlık Saadet başşaramadık
Aslında devamını merak ediyorum italyada ki siklon doğularsa ne olur bu sefer çünkü sistemde doğulu girdi siklonda doğular gibi
Azorun kafasi ezilmese benimde bekledigim bu ab nin derinlesmeden doğulamasi
pv basma be basma artik su azorun kafasina.
850 daha zayıf ilerisi için yağış daha iyi ama italya bileti almak lazım .
Bitti bizde derinlesemez
Harunsalman birlikte izleyelim 1005 oluşunu
Azor daha saglam cabuk cabuk derinlesmez
Ben yatar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dostum bence bekle
Hala yok 1015 o
Sogugun cekirdegi daha yakin olduğundan derinlesir o