eline sağlık cmbrn41 . gidişatı çok saçmaydı seti çektikten sonra boyle bir baskı Nerden çıktı. Yine de çok güzel görüntülerdi
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem İtalya'nın . İtalya'da - 16 lık soğuklar var.
Senin totem ters tepti 😂
-
Bizim denizler üstüne gelen soğuğa tepki vermedi İtalya durmadı hemen yapıştırdı cevabı
Devamda denizlerin yapacağı birşey yok. Yükseği yatırdı pv. O yüzden altindan ab alanları patladi. Ama iskandinav azor sibirya 3 lusunu senaryolarda görecek. Çok iyi gelişmeler
-
salak model oyle mi ilerler o. 252 den sonra azora baskı yapıyor pv. Bunu kabul etmiyorum. Boyle gelirse iner
-
italya mitalya yok ama ana çekirdek ienemedi. Soğuğun ucu dokunuyor o bile -15
-
Klasik sözümü hatırlatayım. Sistem İtalya'nın
imkansiz
-
2018 vol 2😃
1985 vol 2 ?😎😎
-
owowooooo gelene bak gelene zibiryaa
-
son yılların en güzel gfs çıktısına hazir misiniz ?
-
meteocielde oyle wetterzentrale den takip ediyorum ben
-
sabaha gore iyi gelişmeler var. Azora baskı daha az . azor daha dik yani devamında yavas yavaş bize geir sistem.
-
hocam iyi günler yağışlar neden çok az
İyi gunler dostum. İlk ab italyada patladi o yuzden. Akdenizde veya giritte patlasa mukemmel. Oyle goruntuler de var. Benim şahsi dusuncem giritte patlayacagidir bu guncellemedeki gibi beklemiyorum
-
gfs hala ikinci Salınımı vermiyor. Ecm de ikinci salinimdaki izlanda atağında 500 hpa da belirgin düşüş var. Gfs ye benzeyebilirler ya da ortada buluşurlar. Bu arada su anki goruntude italya riski yok dogulayacak tüm ülkeyi gömecek gfs
-
Bu geceki GFS çıktısı en soğuk 2-3 çıktıdan birisi haberiniz olsun. Temkinli takip edelim.
Bozulmalar olabilir.
Soguk mu sicak mi artik meselemiz bu degil. İzlandada olusan ikinci ab yi vermiyor. Hem de 1 tane senaryoda bile. Ben ne olacağını kestiremiyorum artik . Beynimi yaktilar
-
gefs deki tüm senaryolar blokaj diyor gercekten çok değişik gfs ne yapıyor öyle. Diğer modelleri yanina cekerse inanilmaz olur bu vadede