İlk sistemi oturtsunlar ancak mantıklı yorum yapabiliriz. Eline sağlık Melih08
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saf sibirya diyebilir miyiz ? Sinan Eren >>>WinteR<<< Harunsalman
Saf siabirya dun gece 384 te vardi 😂
-
hala kaybetmiş degiliz izlanda ab si yavas yavas sönecek azor iyi set çekti. Umut fakirin ekmeği
-
şişir babam şişir 945
-
Baskıyı geçtim akdeniz havzası hala tepksiz Harunsalman
İki guncellemedir oluyor bu. Zaten patlasa ab azor baski yese de bizde. Bu sicak denizde bile ab patlamiyorsa yapacak bisey yok
-
Morlar yolda 1040 ezilmezse
Çok baski var ya
-
şu soğuklara patlat bi ab ARTIK girit azorun italya ayağı tehlikede.
-
İki sıstem daha iyi olurda erteliyor hep sorun orda
Sanmam bu daha iyi ilerisi icin daha saglam goruntuler
-
güzel gelişmeler de burda hata var. İki atakli sistem mi blokaj mi. Neyse aksama göre batılı bir inis var. Akşamki yağış eksikliği de düzelir
-
şu an gfs tek başına. İlk sistemi blokaja götürüyor. Diğerleri 2 sistem görüyordu tuhaf
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işin içine birde kutup yükseğimi girdi off tadından yenmezz
O su an giremez ilerleyen vakitlerde 😊
-
daha dik bir azor gorecez ilk sistemi daha güçlü verecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. cok Güzel bir haber daha 10 undan sonra beklenen yükselme yerini mükemmel bir düşüşe bırakıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İtalya ustunden sibiryaya uzanan yb kendini belli ediyor. Turkiye soğuk tarafta.
İnsallah kışın acısını çıkaracaz.
Son yazim Sinan abim konuyu rahatsız etmiyeyim dedim ama dayanamazdım bu haberi duyunca 😊
-
sinan abi seni bi hevessiz gördüm nedense. Bir sıkıntın yoktur inşallah. Bi tahmin sunacam eksiklerimi tamamlayabilirsen iyi olur.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ao nun durumu cok karışık ama +2 ye ulaşamadan düşecek gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Naonun durumu cok iyiye gidiyor +1-0 aralığında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayin 13 unden sonra faz 5-6 var
Bunlara bakarsak zaten faz 3 te oldugumuz icin pozitif ao var su an. Sonra faz 5-6 ya geçişte ao da düşme olucak iskandinavya blokaji oluşacak. Şubat basi ısınması da etkilerini o dönemde gösterecek. Yani 13-20 arasi bir sibirya beklentisi oluşabilir mi. Bu arada once eren sonra muhammed dedin acaba ikisinin de tahminleri vardi da once ereninki sonra muhammedinki mi gerceklesecek 😊
-
Güncellemeyi bitiriyorum burda takip eden beğeni atan herkese teşekkür ediyorum.. 🥶🥶🥶
Ah be hocam sonu efsaneydi. Eline sağlık 😊