Şey kötü vade öteleniyor gibi sanki ne dersin?
Zaten 4 subattakini de 1 subatta veriyordu izlanda sagolsun 2 kere oteletti . bundan sonraki sürece yorum yapmam sadece modeli yorumladım. Gerisini diger ustatlarim cevaplar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞey kötü vade öteleniyor gibi sanki ne dersin?
Zaten 4 subattakini de 1 subatta veriyordu izlanda sagolsun 2 kere oteletti . bundan sonraki sürece yorum yapmam sadece modeli yorumladım. Gerisini diger ustatlarim cevaplar
Hiç sevmedim güncellemeyi kırpık soğuklar ilk sistemi de kırptı ikincisi de iyi değil İzlanda baş belası Şubat'ı da riske atıyor. Ama Sinan abinin dediği şeyi şu an modellerde görüyoruz 👏
Yok dostum gayet guzel aslinda blokaja gider mantikli cikti Sunsa ve devaminda uzun vadede sibirya gor kırpıyor. Aksamdan daha iyi bence
azorun altindan islanya civarinda olusan abler sistemin inişini kısıtladı. 190 dan sonra bana çok sacma geldi
bir de Sibirya destegi.. Hocam yer sevisyesi de atar misiniz
buaralar karisacaku vaziyett alın 😎
ilincisinin ull şeklinde inmesi çok daha iyi hem soğuk hem de sistemin uzunlugu açısından. Güzel gidiyor
Akşama göre daha iyi güncelleme yanılıyor muyum?
İkinci salinim daha derli toplu inebilir
Azora olan baskı akşam güncellemesine kıyasla daha fazla.
Cok daha az hocam 975 vardi aksam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ah abi ah şu ao biraz notre yaklassa ne guzel sibirya blokajina gidcekti
azor sağlam dursaydi soğuk akışı iyi olucakti da azoru yine yatırdı
sibiryayla bitecek gibi
Poff ötelene ötelene çöp olacak sistem 1 tane büyük balık alcaz diye sürekli kıyılarda yağmur yağacak
168 de su an artik 120 ye girmesini bekliyecez anca rayina oturur
gfa den daha rahat azor çekirdeği indirirse o zaman ilk sistemin acisini çıkarır
Athena eline sağlık kapat gitsin uzun vadeyi de öldürdü
Nere için öldü nere için ip üstünde onlarıda yazsan daha faydalı olur bence
İc bolgeler ve dogu bolgeler ilk sistemde sansli yani rakım sistemi. İkincisi de gelir mi gelmez mi diye kafa yedirtir.