ilk sistem öldü ikincisi de ip üstünde. Bu kadar değişim inanılmaz. İşimiz şansa kaldi
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
bence Sinan abinin sistemi az sonraki
-
sonu sibiryaya bağlandı. Soğuk taraftayız uzun sure Eren eline sağlık
-
aslimda ukmo ve gemde de benzer görüntüleri vardı. İlk sistemi kisaltip ikincisini yollama. Su anki görüntü efsane
-
Sinan abi
9-16
Beklediginden erken oluştu bu görüntü abinin
-
iki inişli bir sistem ilkinde soğuğu kıran izlanda ikincisi olarak geri dönüyor. Angora siklonun patlayacağı yer tam bu guncellemedeki gibidir a soğuk artar insallah
-
Bu yoruma pek katılamıyorum Batı için iyi değil bunca ay kuraklıktan sonra şubatıda kapatırız
Abi o değişecek zaten siklonun akdenizin daha batısında patlayacağını düşünüyorum. Soguk adina guzel guncelleme ve harika dekler olur bu goruntude tabi herkesi memnun edecek bir ab yok zaten de bu kadar dogulu beklemiyorum siklonu. Önemli olan sistemin direkt güçlü bir şekilde ülkeye girişi
-
model sonu babayiğit göründü. Bu sistemi yaşarken onu takip etmek guzel olur. Eline sağlık Sahutt
-
mukemmel görüntü
-
ecm de doguladi çok güzel de blokaja gidecek. İşimiz rast gidiyor
-
GFS sabah çıktısı berbat çıktı Sinan abi senin sistemi tamamen yok etmiş umarız düzelir
Diyagrama bak yeter 9 undan sonra net bi düşüş var
-
iskandinav uzun süreli ortaya olacak uste üste denemeler olacak vurur biri elbet
-
vortexin diger parçası atlantikte olmalıydı doğuya kaydi izlanfayi şişirdi. Ama ikidir salınımı görüyor. Başta karadeniz sistemi olarak çıkacak dedin abi bakalim. Eline sağlık Yasin71 iyi geceler herkese
-
Ben 9 16 arası ki tahmini için beğenmedim dedi sandım ondan söyledim
Yok saka yapti ya kusura bakma tekrardan. Gerçekten asabilestim 🙁
-
😂😂
Cok mu komik gel kendin yorumla o zaman