blokaj olucak ikinci siklon patlayayabilir
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azorun fazla yükselmesi güzel bir şey değil..
Derken ? Gayet iyi soguklari kopardi
-
Yav en başından beri yeni bir 2022 ocak sistemi mi olacak diye düşünüyorum ben gibi düşünen var mı? O sistemde öyle değil miydi ilk hafta izlanda baskısı vardı
Çok benzeri
-
azor daha dik önünde parazit yok çekirdek akşama göre daha derli toplu
İste tum mesele bu izlanda basmazsa azor diklesir ve soguklari daha guclu indirir. Yoksa kuzwydoguya yatar bağlantı kesilir ve kıytırık soguklar
-
aksamdan daha derli toplu soğuk. Azor da bi tik daha güçlü
-
az daha dik bir azor lazim o çekirdeği indirmek için. Bakalim kafa atabilecek mi küçük ab lere. Solundan basan bir ab türedi
-
daha doğulu geliyor.
-
icon dönüşü yapmış gece parazitler yok ve güzel iniş olurdu devamında
-
GFS nin 30 senaryodan 18 çok iyi çıkacak diyim
Kenara çekiliyorum hangi senaryolar iyi olacak onuda bu sene yazmayalım .
Onu da yazarsan seni sikayet ederim uzayli diye 😂 gece senaryolarina da bakacam bakalim
-
eps de ilk sistem doğulu ve soğuk gücü daha güzel. Uzun vadede de italya uzerinden iskandinavyaya blokaji oturtmuş. Sinan abi sistemin ayak sesleri. Yarın ayin 29 u insallah abii
-
Bence yanıltıcı olmaya bilir O kar haritası na daha dikkatli bak orta ve Doğu Karadeniz bölümünün yüksek kesimlerine çok kar verdi kıyılara vermedi.
Kiyilar adina konuşuyorum zaten. Yuksekler garanti artik. Trakya ,İç bolgeler,egenin iç kesimleri de harika. Karadenizdeki siradaglar yuzunden modeller oraları çözemiyor her seferinde dolduruyor.
-
ECMWF Akşam Güncellemesi Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok yanıltıcı kar haritası orta ve dogu karadeniz unutsun o kari. Yağan Karin çoğu da sulu kar Marmara'nın.
-
Arkadaşlar bu güne kadar yazdıklarımızda sıkıntı var mıdır .
3 subatta izlanda atagi kiyilar adina yetersiz dediniz anca bu kadar tutardi
-
Hocam gizli forvet Kutup Yükseği...
İste golu oraya atacak kale orasi 😊
-
İzlanda iskandinavyanın kuzey doğusundan güneydoğu yönlü hareket edecek ve tren gibi sonra defans boş kalacak
Sonrası da
İnşaALLAH
Defans bos kalınca gizli forvet azor yapıştıracak he