240 i kabul etmiyorum spin atması lazimdi ama batıda kaldi. O siklon oyle mi hareket eder cok saçma. Neyse Athena eline sağlık
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu morları görüyor musunuz
-28 filan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O da bizi görür inşallah 😊
-
izobarlar harika ama
-
berbat bir güncelleme soguk açısından. Sabahla benzer gidiyor. Bu kadar Batılı gelmesini beklemiyorum ama izlandanin durumu beni korkutuyor azora basacağı kesinleşiyor fazla yatarsa soğuk pert.
-
Neresi batılı geldi neresi kötü geldi. Ben mi yanlış modele bakıyorum. Tam yerinden notka atışı geldi . Siklon doguladıkça oda gelecek
Hocam soguk parcalaniyor azor yatinca batili da inince iyi ce kirpilmaya başlıyor. Direkt marmaradan girse daha iyi. İtalya felan yok sadece soguk kırpıyor
-
Bu ecmwf başımıza iş açacak fazla batılı galdi sanki
Basti yine izlanda
-
egede 1010 patladi. İtalya riski çok az zaten. Önemli olan sogugun gücü yani azorun konumu izlandanin baskısı. Su anlık iyi görünüyor ama 24 h ile paylasildigi için ara saatlerde ne oluyor anlayamiyoruz
-
Gol mü ofsayt mı tahminleri alalım
Direkten içeri
-
sabahkinden daha doğulu ve derli toplu görünüyor
-
Güzel güncelleme olacak gibi hissediyorum nedense
-
Yeri zamanımı bilmiyorum fakat güncelleme takibi yaparken burada attığım ÖRNEK çıktılarada bakalım .
İnşaALLAH
abi bu akşamki çıktı dedigin gibi karadeniz olarak görünüyor. 2004 e evrilme olasılığı da var izlanda rahat dursaydı. Hadi insallah
-
izlanda yine yapti yapacağını bari model sonunu rahat birak. Neyse bari ilerisi için umut veriyor ama artik umut verip utandirmalarindan bıktık. Eline koluna sağlık Ömer
-
Ne gibi bir şeyler var
Ay sonu bişey yok dedin amerika dedin oldu. Bu 3-7 sistemiyle ilgili tek kelime etmedin modeller harikalar verirken demek aklında baska seyler vardi o da oldu bugün. 6 ocağı 2 ay önceden bildin felan gelmese de. Neye gore tahmin yapıyorsun hangi veriler acaba. Ya da veriler sana gore şekilleniyor 😂 9-16 polar atak denemeleri var bakalim inşallah dediğin olucak
-
bu arada polar atak geliyor 9-16 icin. Devami iyi gelir
-
gemi görmez olaydım o ne soğuk. Rakım sistemi olmasa bari. Kıyılar sıkıntıya girmeye başladı. Nao nun pozitifliği modellere yansimaya başladı. İzlanda fazla kudurmaz umarim