İnşallah böyle birşey olmaz yoksa bu mini sistem ardından kötü bir döneme gireriz. Sonra İzlandayı mumla ararız yagmur olsa da gelse diye .
Basinc hafiften yukseliyor hocam tabi otelemeler can sıkıcı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah böyle birşey olmaz yoksa bu mini sistem ardından kötü bir döneme gireriz. Sonra İzlandayı mumla ararız yagmur olsa da gelse diye .
Basinc hafiften yukseliyor hocam tabi otelemeler can sıkıcı
tam 9 şubatta 1 deneme daha yapacak bakalim
yağış bakımından harika soğuk bakımından ve ilerisi için berbat bir guncelleme Whisper eline sağlık dayim
azor burdan zor koridor acar ab lerle doldu hee yer
Bir atak daha yapacak azor onda da babayaro görebiliriz
Sanmam hocam rexe gider gibi
Ecmwf en azından İzlandayı Avrupa üzerinde tuttu bu gfs kaldırdı kuzeye attı Sibirya oluk oluk Amerika tarafına akıyor
Kutup yükseği cok uzak kaldi be hocam aradan ucup gitti soguklar
farklı ilerliyor ama guzel bitirwbikir bitirebilir azora baski var akşamki gibi rahat uzanamiyor ama avrupa riski kalkmis oldu
vortexin Atlantik'e kaymasiyla azor kutup yükseğine uzanacak ileri saatlerde
azor aksamdan daha rahat. Koridoru daha erken acar
Ben modeli paylaşım yapılırken sistem saatleri içinde yazdım zaten. Bu sistem güzel hatta yazdım 216 saati begenmeyenler olur da 2017 evrilir cinsten dedim. Onda sıkıntı yok 240 da sıkıntı yok . Sistem zaten girdi 216 tam anlamıyla.ben ileriye dönük büyük balık peşindeyim.sibirya,kutup sogukları için hiç hoş model değil bu yüzden yazdım. Çünkü tepemize oturan ab yaygın bir hal almış tüm yolu kapatmış durumda ve dikkat ettiysen kutup da soguk yok. O ab nin araya girmesi ile sistem gücünü de kaybediyor. ülkemizde hali hazır siklon varken azor kafayı kaldırdıkça güneyinden sokulan siklon ab ler türüme yapıyor.
Anladim hocam Sibirya'nın yolunu kesti tabi ama inince tekrar baglanirdi sibiryaya ve daha güzel biçimde tabi gemdeki gibi gelmesini isteriz
>>>WinteR<<< gfs 18 ci senaryo da da benzeri görüntü oluşuyor devaminda akıyor yükseğin üstünden. Yani devamında niye altı oyulsun anlamadim cidden. Tabi bilginize saygın sonsuz
Arkadaşlar 24-36 saat öncesini çözemeyen modellerin 240-380 saat sonraki görüntülerine bakıp niye herkes "sistem yok, sistem kayıp?" diye galeyana geliyor hala anlamış değilim yıllardır buradayım :D
Mesele o değil model yorumlamayi ogrenen insanlar var burda yanlış bir sey soylersek olmaz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devamı hiç birşey yapmaz o İzlanda geçtikten sonra oraya yayılır durur üzerine azorun altını oyan ab ler türer. Güney batılı kuzey dogulu kutup yüksegi ile Sibirya ya ya duvar örmesi gerek fakat burda model İzlandaya müsade etmiş . En az +5 gün daha ötelenme sistem geçikmesi demek.
Kafamda öyle oluşmadı devamı. Otelenir ama güzel oturur
Azor bizi baglamaz iş işten geçmiş atı alan Üsküdara varmış .modeli bana mı anlatıyorsun. ? Bu şekilde sistemin S gelmez. Ayrıca seni uyarıyorum. Bu şekilde konuşamazsın. Ve yanlış yorumlar yapamazsın.
Azor siklonu sağına almış aşağı doğru süzülecek. Sibiryayla baglanti koptu diye mi bu yorumun anlamadım
bunun devami yıkar geçer. Ortak fikir azor iskandinav işbirliği. Eline koluna sağlık Yasin71