240 da azor solundaki ab yis sağına alır ve blokaja gider uzun süreli
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
uzun süreli blokaj kokusu.
-
azor hamlesi erken geliyor çünkü baskılayan ab yok. Batılı bir iniş olacak
-
Efsane görüntüler iste ilki guzel inseydi az sonra inecek olan bize inerdj. Yasin71 eline sağlık can ❤
-
vortex yer değiştiriyor soğuklar kuzeyimize birikmeye başladı.
-
Sinan abi 9 u için de geliyor bi tane ama malesef ilkinde sıkıntı çıktı
-
azorun kuzeydoğulu hareketi yerine dik şekilde Kalsaydı yukardan ikinci salınım olacakti hem de öyle böyle degil ama işte şişen iskandinavin da kötü yanı
-
Azorun italyadaki ayağı sağlam duramadı. hey allahim tepki abi italyada oluştu buraya kadar gel sonra bunu gör yazıklar olsun.
-
spin atıp inecek güzel blokaj olur
-
Axor yukseliyor soğuklar neden yukarda asılı kaliyor acaba
Kutup inecek az sonra
-
izlandadaki siklonu sağına almayi başardı. İşte beklediğimiz güçlü azor. Kuzeye tirmanacak simdi
-
oglen azora baski yapan 990 lik ab yok ve Atlantik'teki siklon tam istediğimiz yerde azor güzel yükselir
-
öğlene gore daha temiz sinoptik
-
sistem ecm nin de radarına girdiğine gore artik uzun vade değil orta vadeye girmiş bulunmaktayız. Ana modeller iskandinav sibirya ikilisini veriyor. Ecm de kutup yükseğinin konumu da harika. Sevinmek istiyorum ama unutmayalm ki düne kadar hiçbirşey yoktu bu aralar modellere güvenemiyorum. Sinan abinin dediği tarihler olduğundan yine heyecana kapılıyorum tabi. "Radara bi kez girdi mi bidaha çıkmaz " inşallah be abi ❤
-
ana fikir güzel Sibirya iskandinavya. Eline sağlık proguzhanrs