Sinan abi 😉
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
yok bekledigim yüksek oluşmadı vortex toparladı. Güzel gincellemeydi ülkenin çoğu naaiplensi eline sağlık Whisper dayım
-
Çok zor azorun onu açılmadı hala ve yamuk şekilde üzerimize yatıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yine sisirdikce sisirdi tam iskandinav oluşuyordu
-
Bence güncelleme gayet iyi ben beğendim
İc Kesimler susuzluktan çöle döndü. İyi yağış aldık kar da iyi sayılır
-
izlanda sönmeye başladı. Atkantige inen siklonlar azoru diklestirecek azor kuzeydogulu hareketiyle blokaja götürecek sibirya uyanacak. Bakalim
-
Baya iyi yağış var ama azorcugumuz 1035 olarak Yunanistan'a dayandı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ustten fena basiolar azora 975 yerine 985-990 olsa keske
-
300 lerde efsane sibirya uyanışını görebiliriz
-
aksamki kuduruk izlandadan eser yok. 168 Boyle gelsin devamı iyi yönde değişir
-
Siklon patlar iner dogular blokaja gider ve sibirya görünür sonda bakalim kafamda boyle oluştu
-
ha işte budur yaa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şu türeyen 1005 likler olmasa varya efsane görüntü
-
168 i beğendim azor biraz kafasını araya sıkıştırabilecse soğuklar cekirdekle iner yoksa yine cılız soğuklar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ah Sinan abi ah çok yanlış şeyleri doğru tahmin ediyorsun. Hedef 9-16 sibirya he abi😊
-
168 e kadar ecm den daha guzel konumdaydi azor.ecmde azorun yükselmesinin sebebi kuzeydeki vortexin azora yol açması burda azorun yapacağı birşey yok. Eline sağlık wriscuttern
-
benzer gfs bi tik daha iyi