şu kutup yükseğine biriken soğuğa bak ya kaç yılda bir bu firsat gelir kaçırmamamız lazim
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu guzelim koridoru tek bir ab mahvediyor o ab az batili veya guneyli olursa neler olur neler
-
geme benziyor ama gemde o ab daha Batılı azora baskı yapmıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şu ab fazla şişmezse ve baskı yapmazsa azor aradan yükselir guzel görüntü çıkar
-
cok iyi bitti devamında azor kutup yuksegiyle birleşirdi sabahkinden kat kat daha iyi . eline sağlık Yasin71
-
Angora eline sağlık olmadı yapacak bişey yok. İyi geceler herkese❤
-
Görland yb belasınin atesi sönmedigi sürece izlandadan kurtuluş yok gibi.
Negatif endeks görüntüsü anlamadim ki hani nötre meylediyordu endeksler. Bi hata var ya endekslerde ya da modellerde
-
Azor kafasını kaldırmaya çalışıyor da izlanda ab sinin yeri olabilecek en kötü yerde sağına soluna hicbir yere alamiyor. Olmadi yine
-
Soğuklar kanal arıyor İzlanda belası devrede bakalım . Nao notre eğilim olduğu zamanlar su vakit bakalım
Notr Endeksle alakasi yok guncellemenin ortalamaya bakacam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İzlandadaki ab nin guneyli hareketiyle Azorun alttan kafasini sıkıştırıp ab yi doguya atmasi lazim.
-
Harunsalman sana özel bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim oralar da boş ama teşekkür ederim 😊
-
Azor su hamleyi yapmasi gerek tam sırası bu aralar
Yer mi bıraktılar ya valla can sıkıyor guncellemeler
-
azorun kafa uzatacak yeri yok indiremicek sanırım. Ana fikir belli de şu parazit ab lerin durumu çok kafa karıştırıcı. artık geri kalanını vade yaklaştıkça anlarız
-
yine model sonu indirecek. Sıktı artık bu ya
-
3 gündür arkadaşlar 300 lü saatler olsa bile soğuk akışı değişmiyor,daha önce böyle oldu mu hatırlamıyorum. Salı günü en geç carşamba ecmwf de güzel görüntüler yakalarız her şey olumlu gidiyor. Kışımız başlıyor sabrın sonu selamet..
İlk siatemden hala umudum var bakalim sabah nolcak