Oluşamaz kuzeyde ne bir yuksek ne bir emare sadece doğulu şekilde yukselebilirdi oda soğukları dogulatir.
İzlanda bastı belki ona diyorsundur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOluşamaz kuzeyde ne bir yuksek ne bir emare sadece doğulu şekilde yukselebilirdi oda soğukları dogulatir.
İzlanda bastı belki ona diyorsundur
Oluşamaz kuzeyde ne bir yuksek ne bir emare sadece doğulu şekilde yukselebilirdi oda soğukları dogulatir.
Aynı modele mi bakıyoruz . 1025 var orda
İskandinav oluşuyor. süresi yetmedi modelin ne guzel geliyordu o top
model sonunda iskandinav yükseği oluşacağını ve yukardaki soğuk çekirdeğin ineceğini düşünüyorum bakalım
yüksek çok sokuldu batı bölgeler için iyi değil.
Yukardaki top da inecek rahat ol model sonuna kadar döner durur bence
Kırım'dan saglam inecek şimdi
azor kafasını koydu araya ilk sistem oglenkinden iyi gelir
yorumların için teşekkürler renk kattınız ,iyi geceler
Ben bişey yapmadım sen yoruluyorsun biz izliyoruz sadece 😊
ilginç yanı iki güncellemedir gfs batırmadı ana fikir önemli dediğiniz gibi Harunsalman batı ve iç bölgeler adına güzel güncelleme. İlerleyen günlerde olumlu ve değişik cıktılarla karşılaşırız
Ortalamaya bakalım onda da gösterirse demek ki guncellemeler lehimize dönecek. vade yaklaşsın sinan abinin bildigi vardır. İyi geceler
ben de kaçtım yaso eline sağlık. Bunu indiremedik bidahakine artık ❤
Cıxxx Beğenmedim Yukarıda Soğuk Yok, Akşam Ki Kutup Yükseği Yok Vs Vs
1. sistemin seyri 2. Sini belirliyor. Çok karmaşık çıktılar çıkacak 1. Sini çözmeden 2. Si hakkında bişey söylemek zor ama ana hatlarıyla benzer azorun yükseleceği konusunda modeller mutabık geri kalan basınç dizilimi lehimize olur Umarım.
azor mükemmel yükseliyor
Ufak bi sıkıntı var. Kafasını doğuya yatırdı. Soğuklar çok kırpılacak. İstedigim gibi gelmicek Sanırım ☹️
azorun yolu açık iyi yükseliyor. Hadi yaso iyi gidiyorsun 😊
sistemi erken indirebilir akşam guncellemesinde ilkini doğuya attı toplanıp indi bu sefer ilki daha Batılı gelebilir
eşlik edelim sana yaso. millet fazla gaza gelmiş biraz sabır daha ne taklalar atacak gfs.hayal kırıklığı olmaması için biraz sakin olalım 😊