Muhakkak yazmışımdır ama nerede
Abii konunun başlığı sibirya zaten ben karıştırdım galiba 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMuhakkak yazmışımdır ama nerede
Abii konunun başlığı sibirya zaten ben karıştırdım galiba 😂
sinan abim senin tarih için göz kırptı gfs. Sanırım senin tahmininde sibirya desteği yok demistin o tutmayabilir ama helal olsun gelse de gelmese de foruma kattığın hareketlilik yeter.
Atarız Harun hocam
Eline sağlık dayım 😊❤
daha çok değişir ama iki modelin de farklı tarihler de olsa azorun yükselmesini ve kutup yükseğini görmesi bir şeyler olacağını gösteriyor. Sibirya aralık başından beri aktif zaten .Şimdi model takibi başlayabilir.
Teşekkür ederim .
Yazdıklarım herkesi ilgilendiriyor, o yüzden hayal kırıklığına yer vermek istemiyorum.
Bu konuda saygı duyulacak nadir insanlardansin abi. İlgi çekme amacın yok ne görürsen onu söylersin. Uzun vadeli tahminlerde de inanılmaz şeyler tutturabiliyorsun. -12 lerin sadece Trakya ya yarayacağını sıyırıp geçeceğini o vadeden bilmek çok zor cidden. Tebrik ederim abim
geçen seneki azordan eser yok. Kasimdan beri tekip ediyorum hiç ümit bile vermedi o yüzden yazmadım hiç. Aralık 20 sine kadar da birşey beklememek lazım. Sonra Patten değişecek gibi
Bizim için sibirya değil bu😅 elin oğlu
Bizimkisi burda abim 😉
Bu sibirya değil sibirya bu
Birkac adim sonrasını düşün
nispet yapar gibi yine sibirya veriyor.
14-15 şubatı ben parselledim haberin olsun 😅
Oncesinde de var ama senin icin onu da ayarlariz abim 😊
Harun abim sende mi model 384 saat sonunda sistem gösterince inanmaya başladın yapma gözünü seveyim
Canim abim hiçbir zaman bu olmadi biliyorsun. Ama işaretler o yönde yoksa güler geçerim. Bu aksama da iyi bak gefs e.
Neden olmasın : azor öyle bir konuma sahip olamaz sadece Sibirya destekli soğuklar gelebilir ısınma gözüküyor Şubat 2.yarida etkilerini görürüz.
Gayet mümkün
Kıyılara yaramayacagindan yağış bakımından güzel
Ab dogulayip ulkeye girince azor tekrar bir şeyler deneyecek. Bakalim nasıl sonuçlanacak
sonunda polar vortex zayıflayacak. Azor uzun süre güçlü duruyor. Şubat ilk 10 günü Sibiryalı efsane bir sistem neden olmasın. O sene bu sene olmayacaksa hiçbir sene olamaz 😉
şubatta sistem bekliyor musunuz ustadlar cografyaciburak Efsane-Semih
Yok salih kış bitmiştir. Yarın denize girebilirsin