evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı Sabahlar
Sinan ağabey profil yakıyor. Karizma + asalet 😎😊
-
ocak 28 sonrası iyi gelebilir
-
Hocam mazıdağı nasıl olur sizce
23 gecesi ve 24 karli,25 gecesi ve 26 da karli. Saglam bir kar alir. Ne kadar alacağı henüz belli değil
-
Abiler kusura bakmayın dün hastanelik bir şey çıktı ona gitmiştim öyle yapicam diyipte yapmamak ayıp oldu özür dilerim.
Geçmiş olsun ❤
-
Benim konumunda durum ne olur hocam
Ayin 24 ünde kar var orta kuvette. 26 akşamı ve 27 sağlam kar alir büyük ihtimalle.
-
Yasin71 eline koluna sağlık reis. Ecm yi de paylaş. Uğurlu geldin 😊
-
azor sibirya tam bağ kurdu. Polar mimar yok tam sibirya artık. Blokaj devami dehsetul vahşet
-
az sonra gelecek dekler Karadeniz'i kurutacak
-
bir yer seviyesi alabilir miyiz
-
yine iner döner durur. Çok değişik bir sene
-
sibiryaa geldi yine gönlümün efendisi
-
Devamında sibirya devreye girebilir
-
yer seviyesi muazzam. Tam Sibirya. D.Karadeniz'i kuruttu dekler. Devamında Kırım'dan ülkeye dalar. Ben bu kadarını istemiyorum. Hele ki bu dönemde ülke için hiç iyi olmaz
-
hadi ins.. harunum sen alabilirmisin guncellemeyi benim acil bir isim cikti bakamiyorum yada 20 dk ya devam ederim
Pc de degilim abi valla yoksa alirdim.