Zaten ne zaman düzgün bişey oldu ki
Bir haftadan beri her gün 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten ne zaman düzgün bişey oldu ki
Bir haftadan beri her gün 😊
batılama varmı
Yok,500 hpa biraz kırpılmış
cografyaciburak hocam salih için ayri bir başlık acma vakti geldi sanırım 😃
2017 den beri avrupa yakası karmı aldı bu kadar soğuklar akacak sora bız uzulmeyelım bıda bole soğuklar ele gecmez ona uzuluyoruz sevınen sevınebılır
Bak tüm g.dogu 40-50-60 cm aldi biz 5 cm bile zor aldik. Ben sikayet ediyor muyum. Kendi bölgende yorumla
ya abıcım sen neyden bahsedıyorsun sıstem dedıgın bole olucaksa buyrun sız eglenın bı yaka bakacak bı yaka ızlıcek ondan sora buna 2022 efsanesı dıcez
Allah aşkına dediklerimi anlıyor musun? İç anadolu uzun zamandan sonra güzel yağış alacak. Marmaranin neredeyse hepsi, bati ,orta,doğu Karadeniz'in hepsi G.doğu Anadolu,Ege'nin iç kesimleri,Akdeniz'in düşük rakımlı yerleri bile kar alacak sen hala bir yakadan bahsediyorsun. Yeter artik burası TÜRKİYE istanbul değil
gunlerden beri bekle bekle sora hadi gule gule semıh hocaya helal olsun adama konusmuyor dıye kızıyorum bıde tırt olacağını biliyor adam
Tırt mı ? Son yılların en iyi soğuklarından bir tanesi. 500 hpa müthiş. Gayet uzun soluklu. Üst üste vurup geçiyor. Sırf bil ilin bir yakasi için tırt mı oldu. Yapmayın böyle şeyler. Anlayan var anlamayan var. Boşuna ümitsizlik pompaliyorsun..
Vortex toparladı. Bunu azor felan çabuk çabuk bölemez. Bekledigim olmadi maalesef. Eline sağlık Eren
azor ittirir yunanistan marmara tarafina iner. İlki cılız soğuklar sona yukardan sibirya destekli bir daha iner. Bakalim olacak mi
240 da bir sistem daha iniyor
Ustten ab basiyor. Dogulatip o ab yi de indirir buyuk ihtimal
azor indirdikce indiriyor.uzun vadede de iyi duruyor. Bu sene bambaşka bir sene.
Neyse ki ECMWF Az Vermiş Şükür Biraz Daha Üstü Olur
Hocam çok daha iyi yağış bekliyor ama gizli cümlelerle söylüyor 😊
yağışlar artmış. Devamında azor dikleşebilirse efsane görüntüler çıkar
hasancim kendini yorma. Gerek yok devamına. Eren eline koluna sağlık. Bu arada gefs 144 sistemler silsilesi demiş.. Herkese iyi geceler ❤
Bir şey sorucam pek bilmediğimden soruyorum. Bu Karadeniz'de niye Akdeniz gibi Ab ler oluşmuyor ?Yoksa oluşuyorda modeller filan mı göremiyor
Orda genellikle dek oluyor. Tam bilmiyorum nedenini bendw
uzun zamandir böyle soğuğu hem 500 hem de 850 hpa si iyi olan,uzun soluklu bir sistem görmemiştim. Done done vuruyor. Tam oturana kadar daha da iyi okur umarim yağış açısından