500 hpa yine kuvvetlenmiş. Sistemler güçlenerek gelmiyor diyenlere gelsin 😊
Harunsalman tarafından yazılan gönderiler
-
-
Balkanlara ve 850 ye bakınca anlaşılıyor
Fazla bir fark goremiyorum
-
batilama göremedim. Hatta merkezi daha doğuda
-
abicim iyi güzel de burada boşuna mi bekliyorum. Hiçbir zaman da bölgesel yorum yapmadım. Yani bir iki kişi yüzünden bu yapılmaz ki
-
Gece güncellemesine geldik de yazi yazamiyoruz. Paylaşım da yok sanırım
-
bu da guneydogulu çıktı. 500 hpa çok iyi
-
Ah İtalya Ahhh🤪🤪
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok tanıdık konuşmalar
Mıknatıs felan. Gün gelir devran döner..😊
-
sibirya + Akdeniz'den kırmızı kütle + azor hükümdarlığı 😎
-
azor Avrupa'ya taht kurdu indirdikce indiriyor. Yağış var soğuk mükemmel daha nolsun
-
senaryolar çok güzel gelecek. Her sey bir ab ye bakar artık. Soğuklar artmış.
-
gefs te sabaha göre doğulu ve 500 hpa si çok daha iyi. Sistemin doğulu inmesi hem sistemin ömrü hem de ülke geneli için daha iyi. Lütfen ona göre yorum yapin. Ben NASIL g.dogu için yapmıyorsam siz de sadece istanbul için yapmayın
-
Hocam doğulaya doğulaya İstanbul Avrupa yakasını kurutacak yağış çok azaldı şuanki verilere göre
Yok yok yine alir yağış. Birincinin doğulu gelmesi ikincinin daha iyin gelmesini sağlar. Tabii anadolu yakası yine daha şanslı
-
daha doğulu gelecek
-
1 gfs nin attığı kar haritası tam palavra.2 ecm nin verdigi soğuklara elbet bir ab patlar. 3 ecm uzun vadede Sibirya'yı daha etkin ve azorun konumunu çok daha iyi verdi. Tabii gfs sabah bazı yerlerde yine daha iyi kar verdi. Bu da normal. Önemli olan ülke genelinde etkili vermesi ve sistemlerin süresi
-
Sibirya'nın aktif olacağı netleşmeye başladı. Zonal rüzgarlar da ay sonuna doğru yavaşlıyor. Şubat 2018 kadar olmasa da sağlam bir salınime ihtimali yükseliyor