UFF ŞU DENİZ ÜZERİNDEKİ KÜTLELER ÜSTÜMÜZE Bİ GELSE VARYA ÇOK GÜZEL OLACAKTA DENİZİN ÜZERİNDE GEZİNİYOLAR
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
EVET ŞUAN YAĞIŞ YAĞMUR OLARAK YAĞMAYA DEVAM EDİYOR ÖYLE NORMAL BİR ŞEKİLDE YAĞIYOR BEKLEMEDEYİZ..
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. EVET NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? GİRESUN/BULANCAK TEPECİK KÖYÜ(585M)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yükseklere yağan karı izliyorum gözlerim yaşlı...??
-
Kesinlikle katılıyorum. Fazla kumar maalesef. Vurdu mu yüz güldürüyor ama vurmadı mı ah vah çekiyorsunuz.
Buraya vurur inşallah :D
-
ULL ye kısacası ve kabaca havanın üst katmanlarındaki alçak basınç diyebiliriz. Normalde yüksek basınçta yağış oluşamayacak olan kuru hava katmanlarında yeterli nemlilik ve soğuma sağlanınca ULL diyebiliriz. Siklona benzer ama yer seviyesine yansıyan bir basınç izobarlar şeklinde yoktur.
Peki bunun artısı ve eksisi nedir?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet yaşadığım yerde ise görüş açısı iyice dar yağış ise hâla ufak çise şeklinde devam ediyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Köyümdeki kardan bir görüntü daha?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Köyüme yani bayındır köyüne kar yağaşı başlamış darısı yaşadığım köyün başına inşallah
-
Ull girişi olabilir.
Bu Ull girişi veya Ull sistemi nedir acaba?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet son durum:sis pus geldi hafif çise var
-
Asıl yağış ve soğuk girişini bu akşam için söyledi diye hatırlıyorum kardeşim. Bu sabah için hafif yağış geçişi olabilir demişti
Bu sabah 6 gibi hafif yağış geçişleri olacak dedi 9 gibi asıl yağıslar başlayacak dedi akşam tam soğuk giriş yapacak dedi
-
Yağışın oralara gelmesine daha var Samet. Bekle, saatler var diyebilirim.
Kaç saat var hocam? Winter hocam sabah saat 9 gibi başlayacak diyodu
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Son durum;tek damla yok