Selamün aleyküm hayırlı sabahlar havaların sesi ailesi üyeleri saat 11:00 oldu ve henüz ne yağmur var ne kar aynı soğuk devam ediyor fakat
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizim asıl memlekete nolur acaba winter hocam orada ayni bulancak icerisinde fakat rakımı 990larda :D Giresun/Bulancak Bayındır köyü
-
Sabah 6 da yağacak olan yağış biraz daha erken girerse gece sıcaklığı ile süpriz yapabilir size.
Vallaha bu gece uyku girmicek herhalde gözüme?
-
Şimdi detaylı baktım sabah 6 ufak bir yağış girişi var. 9 gibi asıl yağışlar başlıyor gün içi ara ara yogunlaşarak devam ediyor. Fakat şöyle bir durum var sabahtan akşam 5 e kadar 850 h Max - 3 degeri var asıl soguklar akşamdan sonra başlıyor anlayacağınız. Ama rakım baya yüksek havada kesin kar görürsünüz.
Kar ertesi gün daha iyi olacak. Tam - 6 lık bir soguma girişi var yarın kky kar olur hava da ertesi gün geceden itibaren direk kar yağışı tutucu bir kar olur.
Vallaha varya havada görsem bile beni tatmin eder yanii onu görmek bile muhteşem ? bu sene çok gecikti vallaha?
-
Tutma oranı yüksek şuan 5 cm civarı kar durumu var yağış çok iyi. Sabah 9 civarı etkili yağış başlıyor. Öncesinden de atıştırmalık başlayabilir.
Bunu nerden bakıyosun winter hocam bi kaynak varmı acaba? İnşallah tutarda güzel bi kar görürüz inşallah?
-
Sabah başlayacak şuan yağış yok değil mi.
Şuan tek damla yok ama hava soğuk yanii
-
Aleyküm selam abim hoşgeldin
Mevlam ne derse o diyelim işte.Buda bizlere ceza
Bekliyoruz bekleriz inşallah yurtta beklenen yağışlar olur
İNŞALLAH Mustafa abim yaa allah yokluk eksiklik yaşatmasın inşallah
-
Rakım bilgisi dogru mu acaba yoksa başka köy varmı Tepecik diye.
Başka tepecik köyü yok Bulancakta evet rakım 585lerde inşallah dediğiniz olur ve yoğun kar yağaşı olur bu tahmininizin tutma oranı varmı?
-
Aleyküm selam Sametgdkhd
Biraz daha sabır diyelim.
Beklemedeyiz inşallah sabırla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havaların sesi ailesi üyeleri Giresun/Bulancak Tepecik köyünden selam olsun şuanda buralar çok sakin hava soğuk fakat kar yağacak kadar bir soğukluk göremiyorum olsa dahi havada şuan tek bir damla bile yok ne bu kuraklık anlamış değilim normalde bu aylarda kar yağardı baya bayaa
-
Ya bu kış ne oldu ya bu dünyanın düzeni baya değişti sanırım eskilerin anlattıklarını dinlerdim eskiden 2 metre 3 metre kar yağarmış Giresunuma şimdi 10 cmi nadir görüyoruz ya ;( kasım ayında yağmaya başlarmış yükseklere şimdi aralık ortasına geldik hâla hiçbişey yok daha tepelere yeni yeni geliyor çok ilginç ya
-
Giresun Bulancak/Tepecik köyünde nolur abi rakım 500-600 kar yağaşı ne zaman gelir?
-
Merhabalar havalarınsesi ailesi Ben Samet Gedik Giresunluyum Giresun'da yaşıyorum 10.sınıf öğrencisiyim kışa kar yağışına karşı aşırı ilgim var o yağan karı izlemesi beni çok mutlu eder o kapıda biriken kar çok güzel oluyor 3 sene önce internette kar videoları seyrederken tesadüfen bu site çıktı karşıma keşfettim o günden bu yana buralardayım iyi ki rast gelmişim bu sitede en samimi bulduğum insan Whisper abim oldu o gerçekten çok iyi birisi her siteye girişimde foruma bişey yazdığımda o selamlar genelde siteye kışları girerim ve siteye girdiğim anda gözlerim mustafa abimi arar ama sitemizin her bir tahmincisi gerçekten çok iyiler soru sordummu yardımcı olmak isterler allah razı olsun sizlerden
-
Aleykümselam Samet hoşgeldin.. Görüntü çok güzel
Tez zamanda görürsün İnşallah
Hoşbulduk abi sağolasın mevsimlik takıldığımız mekana geldik malum kışı kar yağaşını çok seviyoruz okullarda açılmadı inşallah görücez bişeyler?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Giresun Bulancak/Bayındır köyünden selamun aleyküm abilerim
üşümelere başladık bakalım ilk kar ne zaman teşrif edicek kasım.. aralık...?