hocam Giresun/merkez/burhaniye köyü için kar varmı. Ne olur yağsııın.
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
tahminci abilerim burada ne demek istiyor.
-
bir dahaki sisteme inşallah sağlık olsun inşallah şöyle güzel sert bir sistem gelir bir dahakine
-
can abi Burada hiç yağmur veya kar yok ne zaman başlayabilir fırtına var şuan
-
Burhaniye köyü deyim Giresunda neresinde kaldığını bilmiyorum siz bakıp değerlendirmenizi buraya yazsanız zahmet olucak ama
-
Bu akşam Giresunda hava ne olacak yağmur veya kar ne zaman başlayacak tahminci abilerim
-
Merhaba benim adım Samet Soy adım GEDİK çok küçük olabilir yaşım 13 yaşındayım çok kar meraklısıyımdır Giresunluyum memleketimde yaşamaktayım kar sorularıma hızlı cevap verirseniz tahminci abilerim çok sevinirim kusura bakmayın yaşım küçük birde youtube kanalım var adı SAMET GEDİK HD ÇIKAN İLK KANAL BENİM 327 aboneyim benden bu kadar hoşcakalın
-
burada tek damla kar veya yamur yok ne zaman devam edecek?
-
Yarın daha kuvvetlilerimi gelecek hava durumu sitelerinde hafifletecek diyodu hava ne zaman açacak? ve yarın Kuvvetli fırtına olacak diyodu can hocam
-
Hocam kar durdu burada şuan hava açmadı ne zaman yağış devam edecek yağış hangi gün Karadenizi terk ediyor
-
burhaniyeli arkadaş gol oldu mı?var mı kar filan?
Sulu kar başladı ama tutmadı
-
Mutlaka foto atarım oscar adıyı videoda yaparım
-
rüzgar esmeye başladı hadi bakalım..
-
peki kış boyunca doğu Karadeniz kar gibi yağışlardan kışın fazlamı azmı alacak tahmininiz nedir
-
Hmm inşallah kar yağar ve tutar yarın yağış başlayacakmış inşallah çabucak kara döner yaa