Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler

Selamün Aleyküm Hayırlı Geceler Giresun/Bulancak Bayındır Köyünde(rakım 900 küsür) şuanda 20 cm civarı kar bulunuyor gün içerisinde hava parçalı bulutluydu akşam saatlerinde kar yağışı tekrardan başladı gün içersinde yollardaki kar birazcık ermişti tekrardan tuttu ve şuanda ayaz oldu hava ay ışığını görebiliyorum şuanda kar durdu acaba yeniden ne zaman başlayacak ve buralarda daha kaç gün kar yağacak iyi bir kar yağışı olacak mı tahminci abilerim cevaplarsanız çok mutlu olurum çok teşekkür ediyorum şimdiden.

İyi geceler Samet! Biraz geç saat ama yine de:) Benim de alakalı bir konuda bir projem var, onun için meteorolojik veriye ihtiyaç duyuyorum. Bu konuyla alakalı MGM'nin sistemi bu oluyor: mevbis.mgm.gov.tr. Anladığım kadarıyla üniversitelerden bir yazı ya da benzer bir şey aracılığıyla ücretsiz şekilde ulaşılabiliyor. İşine yararsa ne mutlu! Ancak (iyi) çalışıyor mu emin değilim, ben de henüz kullanamadım.

Açıklamak gerekirse bu sistemde her türlü veri var MGM tarafından saklanan, istediğini de bulursun eminim.

Merhaba iyi geceler çok teşekkür ederim burayada kendimce bir mail gönderdim ama henüz cevap gelmedi umarım istediğim veriye ulaşabilirim internette bu veri hiçbirşekilde yok gibi

kardeşim yardımcı olmak için link attım mgm den baktığını nerden bileyim üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum

Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkür ederim ama ben bu ödevi yaparken öncesinde araştırmamı yapıpda geldim bir sonuca ulaşamadım hani zaten bir sonuca ulaşabilsem buraya yazmayacaktım üslup olarakta yanlış birşey söylemedim diye düşünüyorum ama sizi rahatsız eden bir cümlem,kelimem olmuş yinede özür dilerim

Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim

Manisa/Demirciden Selamün Aleyküm herkese şuanda Demircide havada kar var ancak henüz tutmuş değil sulu bir kar yağıyor arada duruyor ama olsun yılın bu ayında kar yağıyor olduğunu görmek bile benim için ayrı bir heycan normalde Giresunda ocağa kadar havada bile çok kar göremezdim

Ve aleyküm selam abim. Sansli bir konumda görünüyorsun maşallah gece ve yarın güzel kar görünüyor. Göründüğü gibi eksiksiz yağar inşallah. Fotoğraf atmayı unutma🫡

Tahmin için teşekkür ederim İnşallah eksiksiz yağar ve siteye güzel bir kar fotoğrafı yükleyebilirim.

Eğitim fakültesi Manisa Demircide abi gerçekten hiç beklediğim gibi olmadı maalesef, ilçe Manisa Merkeze 3 saat ama hayırlısı olsun bakalım