Selamün aleyküm hayırlı geceler havaların sesi sayfası sakinleri😊🙌 malumunuz kış geldi yaklaştı ve göçmen üye olarak sayfaya teşrif etmiş bulunmaktayım.😄 Hepinize saygılar selamlar 👋🏻 güzel bol karlı bir kış sezonu olmasını diliyorum buralara çoktan yaylalara doğru gelmeye başladı bile😊😊
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aleykumselam Samet hosgeldin ,hem selam alalim hemde cevabı alıntı edelim.
Hoşbuldum Mustafa abi saygılar selamlar😊👋🏻
-
Ve aleyküm selam dostum. Evet sizin oralar bu sıcak hava dalgasından etkilenmeyen şanslı yerlerden. Pazartesi utak yağış geçişi var. Salı da sağanak yağış ihtimali mevcut. Hava gayet serin. Bahar havası tadında 22 23 dereceler ölçülecek. 🙂
Ama çok yağmaz değilmi inşallah aşırı bi yağmur yoktur
-
Selamün aleyküm tahminci abiler ve üye kardeşlerim ve abilerim pazartesii Giresun/Merkezde yağış varmı?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Giresun/Bulancaktan selam olsun ilçenin 500 rakımlı köyündeyim?
-
Giresuna kar ne zaman gelir acaba tahminci hocalarım ne diyosunuz?
-
Bolu-Giresunspor maçında ikinci yarı çok fenaydı kar yağışı maç değil kar yağışı izledim vallaha? ama sonuç itibariyle maçı kazandık?? ve lideriz hâla
-
Pazar günü Boluda hava nasıl olur Giresunsporumun maçı var Bolusporla saat 16:00da hava nasıl olur maç ertelenmez inşallah.
Edit: Caps Lock kapatalım.
-
Selamun aleyküm Pazar Günü Boluda hava durumu nasıl olacak acaba?
-
İkinci videoda yayında
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Biraz önce yağan yoğun kar yağışı videom yotube kanalımda yayında
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sametgdkhd sıcaklıklar bu saatlerden itibaren KAR değerlerine düşüyor. Bir gün boyunca güzel kar yağışları alırsınız.
Can hocam şuanda güzel kar alamıyoruz kar iyice yavaş şuanda ilk başladığı zaman cok güzel yağdı kısa sürede tuttu fakat şuan küçük taneciklerle yağıyo ne zaman hızlanır buna yönelik bi tahmininiz varmı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı akşamlar havalarınsesi ailesi
-
Selamun aleyküm
ailesi hayırlı akşamlar kar fotoğrafları gerçekten efsane? bu sistem bize ne zaman geliyor acaba ne yağmur var ne kar sadece soğuğu vuruyor CAN hocam ne dersiniz?
-
AN İTİBARİYLE SULU KAR BAŞLADI