selamun aleyküm havaların sesi ailesi ? CAN hocam kar ne zaman geliyor inşallah
Sametgdkhd tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamun aleyküm hayırlı günler sevgili havalarınsesi ailesi CAN hocam bizim tepeciğe kar ne olur? Ne zaman gelir
-
Aleykümselam, hayırlı geceler olsun Samet. Video daha da fazla izlensin inşallah.
İzlenmeden çok insanlar hiç beğenmiyo abone olmuyo o kötü millet seyredip gidiyo
-
Henüz bunun için zaman var. Bana haftaya bir daha sor bu soruyu
Tamamdır can abim? çok teşekkür ederim haftaya burdayım o zaman? kar beklicez genee?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ve Whisper hocamın yolladığı adilcevaz videosu 844 izlenmeyle patlama yaptı ??
-
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar değerli havalarınsesi ailesi tahminci abilerim ve üyeleri acaba önümüzdeki sistemde kar ne zaman geliyor :)) tepeciğe
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Evet cam gibi güneşli göstermesine rağmen gene yağmur başladı :D
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı sabahlar
-
Youtubeden nasıl açılır bilmiyorum kii vallaha
-
Valla oradan bı canlı yayın ne iyi gider ya
İyi giderdi vallaha
-
Vallaha hiç bu kadar yağmasını beklemiyordum açıkcası
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Şuan aynı hızla yağmaya devam ediyor çıldırıcamm??
-
daha sana kar yok artık kıyılar'a
Yeter kara doydum vallaha ?? 6 saattir kapıdayım