İptal durumu biz bilmeyiz siz erkenden havalimanında olun bence yağış var o taraflar biraz fazla yağış alır
Çok teşekkür ediyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİptal durumu biz bilmeyiz siz erkenden havalimanında olun bence yağış var o taraflar biraz fazla yağış alır
Çok teşekkür ediyorum.
Pazartesi sabah 8 de İstanbul Havalimanı ndan uçuşum var. Ne düşünüyorsunuz ? İptal olur mu acaba ?
ek olarak haftaya pazar daha da ciddi sıcak atak alabiliriz..21-22 c gören yerler olabilir
Yeter artık yaaa 🤮🤮🤮
Hocam Perşembe saat 13.00 İstanbul Havalimanı na uçağım inecek. Sizce sorun olur mu ?
Bu sistemi şu ana kadar açık ara en kötü yaşayan konum boğaz hattı.
Kesinlikle katılıyorum. Konumum (Reşitpaşa - Emirgan adına berbat) 😒
Bende bu sistemin bu kadar kötü olacağını sanmazdım. Cmt gece hafiften başalayan kar bile tutmuştu hemen pazar sabahı uyandığımda etraf bembeyeazdı dedim şuan böyleyse bugün 20 cm oluruz. Ama tam tersi sabah tutan kar bile o kdar yağışa rağmen eridi bu sefer dedim dekler vae boğaz hattını sever dün 5 km batımız bugün 5 km doğumuz dekten yıkılıyor daha da konumum adına bu sistemdeb bişey olmaz. Sıcaklıkdan bahsetmiyorum bile -1 i bırak 0.5 bile altına inemedik. Poyrazlı sistemlerde -12 de değil -16 falan lazım artık bunu anlamış olduk
Kesinlikle oyle. Yani DEK lere bakiyorum orda bile boslukta kaliyoruz. Kucukcekmece, Kartal gibi sahiller bile cosarken biz izliyoruz. Sinirlerim cok bozuldu. Ne hayaller kurmustum. Bir ara kizak bile almayi dusundum. Iyi ki almamisim.
Radardaki şu kadae yağışta bile boşlukta kalıyoruz radara bakmaktan psikolojim bozuldu =D
Bu sistem bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Bulunduğum yer Reşitpaşa rakım 140, fakat yine de çok kötü. Bütün İstanbul DEK lerle coşarken bizde birşey yok. Açıkçası bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Ne DEK ten ne de cepheselden birşey alamadık.