Mardin bu akşam surprizlere hazır olsun
unbelievable tarafından yazılan gönderiler
-
-
güzel olumlu degisimler var
-
unbelievable hocam Siverek için ecmwf ve gfs ayrı telden çalıyor sizce nasıl olur?
Bak dediğim gibi gfs nasıl uydu ecmye
-
uzun süre ülke üzerinde takılır
rex blocking
-
unbelievable hocam Siverek için ecmwf ve gfs ayrı telden çalıyor sizce nasıl olur?
Ecmnin dediği olacak gibi
-
Abi Bizde bulutlarda az kutle olmasına rağmen ? , ama sabah karşı 4-5-6 gibi başlayacakmış sanırım ALLAH'tan birşey olmazsa :D
İyi kar alacaksınız
-
Hocam yani bizi etkiliyecek dimi
Etkiler tabi çok büyük çaplı soğuklar bunlar gelirse ülke sistemi olur uzun süre ülke üzerinde takılır siklon üstüne siklon derken off anladınız işte ❄️?️❄️
-
Şubatta gelecek sistemde Avrupa riskini ben fazla düşünmuyorum İngiltere Fransa üzerine çökecek bir azor bekliyorum umarım yanilmam
-
Hocam Siverek nasıl olur acaba?
Pazar gününü bekleyin ondan önce zor örtü ihtimali zayıf olsa da var ama modeller güzelleşiyor 31 i için sonra yine bakalım
-
-
-
bu akşam Malatyada kar ne zaman başlar acaba
Bu akşam başlamaz gece geç veya sabah başlar ??
-
Cuma gecesi kar alırsınız sabah ısınma görünüyor eğer gerçekleşmezse güzel örtü alacaksınız Pazar günü saf kar alacaksınız miktari az görünüyor belli olmaz tabi
-
ANLIK GÖRÜNTÜDE Mardinin yüksekleri için örtü ihtimali mevcut(15-20cm). Diyarbakır'ın kuzey ilçeleri(hani Ergani Kulp Çüngüş Lice) 20-25cm civarı örtü alacak miktara takılmayın değişebilir.Sirnak ve Siirt merkez inşallah örtüye kavuşacaklar.Pazar günü belirttiğim yerlerde rüzgar hamleleri 40km civarı olacak olacak (tipi).
-
Evet arkadaşlar bu sistemin geleceğini 17 18 Ocak civarı bir mesajimda değinmiştim. Sistem başta tipik Balkan sistemi tadında değildi gfs çok güzel çıktılar verdi lakin nasip değilmiş. Ben ne yazik ki bu sistemde örtüluk kar beklemiyorum batı iller dışında en fazla havada görür Diyarbakır. Şanlıurfa ise ne yazık ki kar göremez siverek civarı haric bölgenin batisi daha şanslı soğuk girişine yakın olan Adıyaman Gaziantep ikilisi bir şeyler koparabilir miktarı fazla olmaz. Gelelim şubata sswnin yaşandığı muhabbetini çoğunuz zaten biliyorsunuz. Ben şubatta Sibirya bekliyorum defalarca dedim. Azor kutup yükseği ile birleşebilir İzlanda civarındaki siklonlara takılmayın azor guclenirse alayını ezer ki zaten çoğu balon. Yani asıl kış şubatta. Önümüzdeki sene ise Sibiryanın artık daha çok çalışacağını düşünüyorum yani kış şubatta başlamayacak donacagiz. Kalın sağlıcakla