unbelievable hocam değerlendirme ne zaman olacak
Yolda bu akşam 22:30 civarı ecmden sonra yapmayı düşünüyorum spoiler vereyim kış şubatta bitmeyecek?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturunbelievable hocam değerlendirme ne zaman olacak
Yolda bu akşam 22:30 civarı ecmden sonra yapmayı düşünüyorum spoiler vereyim kış şubatta bitmeyecek?
29 u sabah ısınma görünüyor o saatlerde kky donebilir
Gfs
Biraz bekleyelim henüz daha netlik yok
Yarın ecmden sonra bir durum değerlendirmesi yapalım
Dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama son 2 yıldır trend ocağın ikinci yarısında bir hafta arayla sistemcikler alıyoruz trend bu şekilde misal geçen sene 17-24-31 ocakta tam birer hafta arayla sistemler almıştık şimdi de önce 19 Ocak ve önümüzdeki sistem bu mantıkla düşünürsek ay sonu veya Şubat İlk hafta bir sistem alabiliriz ? tabi verilerden bağımsız bu tahminim maksat makara olsn.
Hoşbulduk.Sizde ara ara aktif olun konu boş kalmasın hocam.
Valla elimden geldiğince yazıyorum sistem zamanı daha aktif olurum hocam sizin kadar olmasa da bir şeyler yapmaya çalışacağız
Ayın son 3günü bölge geneli kar yağışlı olacak.Geçen sisteme göre çok daha iyi görünüyor.
Hoşgeldin hocam.
Bahsettiğim soğuklar ay sonunda veya Şubat İlk hafta Batı Avrupa'ya akacak gibi en azından görünüm o yönde umarım değişir.
Bu dediğim umarım gerçekleşmez 2018 den daha büyük bir balık kaçırırız
Oglenki gfs güncellemesi güzel çıktı verdi lakin dikkatli yaklaşmak lazım.Yagisli senaryo sayısı artıyor bu da bir artı. Azor daha rahat dursa efsaneyi yaşarız
Tabi zevkle yazarım
Sistem emarelerin de bekliyoruz o zaman
Ne yazık ki fazla aktif değilim sadece sistemden sisteme unvan vermenize gerek yok elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışırım mazur görün?
Eklemeyi unutmuşum siklon daha kuzeye çıkacak