Yine boşu boşuna kombi masrafı artacak kar yoksa neyleyim ben soğuğu?
unbelievable tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ulan gfs yalanın batsın
-
Bahsettiğim soğuklar ay sonunda veya Şubat İlk hafta Batı Avrupa'ya akacak gibi en azından görünüm o yönde umarım değişir.
-
Şuanki görüntüde genel olarak 1000-1200 arasında gidip gelir pazartesi için.1000 bile sıkıntı çıkarabilir.Bekleyip göreceğiz artık. Merkezler için elimizde ayın 20-21. günleri kaldı gibi. Bu arada ilçeniz neresi?
Koydeyim bu ay yaylabasi
-
Dün soğukların çekildigi 20-21tarihlerinde ab türeyebilir demiştim.Ecm sabah güncellemesi ayın 20sinde görmüş bunu.G.doğu için kar vermiş sabah güncellemesinde.Ancak bu haliyle soğuklar yetersiz kalabilir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Kar sınırını ne kadar bekliyorsunuz ben 1000+ olarak düşünüyorum pazar pazartesi için örtü de bekliyorum
-
Ne gelmiş bime hangi mouse
-
Ecmwf önemli. Ulan şu akdenizi anlamıyorum adriyatikten daha sıcak fakat Adriyatik ardı ardına ab patlatirken Akdeniz uyuyor şaka gibi.
-
Sov yeni başlıyor ve daha Sibirya katılmadı ?
-
15 16 için fazla beklentiye girmeyin lakin 18 19 güzel gelecek rahat olun
-
Aksam guncelinden bi nebze umitliyim ilk sistemi gözden çıkardım gözüm büyük balikta
-
En şanslı il Siirt yine güneydoğu için ikinci sistem şimdilik kuru soğuk görünüyor Akdeniz çalışırsa ki ben çalışacağını düşünüyorum ikinci sistemde güzel syler görebiliriz
-
Cyberpunk alan var mı almayı düşünüyorum buglari fixlerler herhalde çok bug varmış
-
Bu atmosfer kadar muazzam bir şey yok bu arada. Kaotikligi insanı cezbediyor.
-
Sanırım bahsettiğiniz açısal momentum yanlış mıyım
-
Sahsen 1000 rakım üstü için umitliyim güzel bir örtü olacak inşallah