Karlakarisik basladi bizde konum kuzeytepe
1.4 derece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKarlakarisik basladi bizde konum kuzeytepe
1.4 derece
Sansizlikta bu kadar bir turlu 3 derecenin altina inmiyor
Hatay da anlik 2.5 derece bizde bekliyoruz
Amanoslar daglarina bak normalde bugun hava acikti ancak kar orda beklenmiyordu bizim icin iyi oldu sicakligi dahada dusurur...
Hatay in Amanos daglarinda hafiften kar basladi iyi ye isaret 👍👍👍
Sinan abi kolay gelsin Hatay ve dogu akdenizdeki18 ve 19ocak taki yagisi bir silip bir koyuyorlar, senin tahminin nedir
Hatay merkez daha simdiden
Mgm de radar dan 4.4 dereceye kadar dustu ,surpriz sistemlere dogru gidiyoruz🤔
Benim tahminim sali ve carsamba sicaklik sorunu olmayacak,
Ozellikle pazar ve pazartesi baya soguk olacak hava isinmadan yagis kutlesine denk gelecek insallah bu sefer hem soguk hem yagis ayni anda girer
Gfs 'yi 2 aydir takip ediyorum yagis olarak tam gosterdigi gibi yagmur oluyor eskiden yagista bu kadar isabetli degildi,
Tek eksigi modelde soguk havayi gosterdiginde hemen cikartmasi ve sonrada bir daha koymasi teknoloji ilerledi ama hava olayinda bile tutaramiyorlar...
Bende persembe ve cuma gunu surpriz bekliyorum kky beklentim var ozellikle aksam ve gece
Sat24 ten takip edin
Herkese iyi aksamlar
Denizden Hatay a dogru kutleler geliyor
Hic bir tahmin sitesi yagmur gostermiyor
Denizdeki kutleler yagmur kutlesiyse
Gece ilk kar yagisini goruruz
Mgm de radarda gozukmuyor ama ben beklemedeyim🤔
Herkese gunaydin Bu soguklar gelecek kar yagislarin ayak sesleri ocak ayi bomba gibi geliyor
İnsallah bozmaz
Hocam dogu akdeniz icin kar ihtimali bu sene daha yuksek galiba Hatay geneli icin sizden tahmin alabilirmiyiz?..
Hatay da sabahleyin bulutlu ve soguktu yagmadi
Gece yagarsa eger hava acmassa kar yagar ,eger acarsa Hatay in sansizligimi artik birsey yazmiyacam.
Hersene ayni sey yagmur yagar,
Soguk olmaz.
Soguk olur hava acar🥴😤😤😤