Arkadaşlar ao uzun süredir negatifken neden yb etkisindeyiz ? Ao pozitifken yb etkisi olmuyor muydu
Melih08 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bence sistem gelse bile rakım sistemi olur kıyılar adına pek ümidim yok hatta Ankara da bile rakım sistemi olur
Hocam bende ya hep ya hiç şeklinde olacağını düşünüyorum inecek olan soğuklar çok güçlü soğuklar (akşamki ecmwf) sistemi alırsak efsane olur kaçarsa da büyük balık kaçırmış olucaz
-
Whisper Abim işine karışmak gibi olmasın fakat sorun çıkaran arkadaşları uyarıp yasaklamak daha mantıklı değilmi
hep beraber model takibi yapıp yorumlayalım 2 3 tane insan kavga ediyor diye kapatmak uygun olmaz
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
-
Ya arkadaş bilip bilmeden yorum yapma be
165h ye bak bakalım ne görüyorsun ??
-
Kaçırdık soğukları kafayı yedirtir bu senaryo
-
1005 ab sıkıntı
-
Model sonu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allahım şunun yaşaması imkansız mı azor 1050 ybye çıkmış bildiğin duvar İzlandanin i si kalmamış çok güzel senaryo keşke suan ki sistemde olsa bu
-
Azor hiç olmadığı kadar iyi ve güçlü ama maalesef İzlanda da ondan daha güçlü sistemi doğuya atiyor maalesef zonal rüzgarların da etkisi büyük
-
Sinan hocam kahin misiniz
-
Şu tabloya bakin beyler onun yüzünden sistemi kaçırdığımiz İzlanda zayıflamış eser kalmamış etkisini göremedigimiz azor ybsi 1030 olmuş şahlanmış yüzyıllar şanssızlığı üstümüzde bu yılı hiç iyi anmayacagiz
-
Gfs ayın 10u gibi Avrupa'ya verdi yine bize bişey yok şaka gibi ne yaşıyoruz biz şuan soğukların kırıntısı ülkeye girmiyor
-
Biri kaçıyor diğeri geliyor o da kaçıyor İzlanda çok aktif kafama sıkacam şimdi
-
Kaçan balık büyük olurmuş
-
-
Allahım neler kaçıyor şu 850hpa soğuklarına bakın bir daha atmosfer ne zaman toparlicak da sistem kovalicaz