Bir rivayete göre Sinan hoca aylar öncesinden astral seyahat ile 6 Ocak tarihine gitmiş ve bilgi alıp geri gelmiş
Melih08 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İzmir'e bile kar demiş jdjdd
-
-
6 Ocak ve çevre tarihlerde kar yağmasa bile bir bakıma Sinan hocanın tahmini tutmuş oluyor çünkü aylar öncesinden bu tarihi verdi ve ondan önce sistem gelmeyeceğini kastetti bu da bir bakıma tahmin sayılır öyle ki cidden sistem almadık gelmezse bu tahmini tutmadı saymam gelirse de çok iyi olur zaten
-
21 yaşındayım hatırladığım kadarıyla 2013 yılından daha kötü bir kışa doğru gidiyoruz
-
Yazıyor ya 6 Ocak diye
İnşaALLAH
Teşekürler hocam değişmiştir diye sorayım dedim 😀
İnşallah
-
Gelooo 3-1 arada bizlerle
İnşaALLAH
Hocam tarih nedir tahmininizce
-
Güzel günler yakın
Piknik yapabilecek miyiz Burak hocam 😂
-
Gif atayım demiştim ama gerek kalmadı Melih
Bir Avrupa daha kaldıramaz kimse umut ediyorum bizim yüzümüz gülecek
-
Gfs öğle güncellemesine bakmayın kafayı yersiniz
-
Sinan abi Bünyamin sürmeli 20-30 Aralık arası güçlü bir sistem veya çok ve zayıf sistemler gelebileceğini söyledi. Bu durum Ocak sistemini etkiler mi ?
-
Şimdide Balkanlar dondu soğuktan o yüksek basınç olduğu sürece bize bir şey gelmeyecek
-
Bak Şimdi Güzel Kardeşim Grönland Blokajı Kışın Ortasında Olsaydı Polar Vorteksin Kendini Toparlaması En Az 2 Hafta Sürerdi Ve Kışın Geri Kalanı İçin Pek Bi Şansımız Olmazdı. Allah’dan Kışık Başında Grönland Blokajı Oluyor Ki Kışın Geri Kalanını Kurtarabiliriz Bu Şekilde
Peki tekrardan olma ihtimali yok mu ?
-
Konum : Kocaeli/Kandıra gök gürültülü kar yağışı var şuan göz gözü görmüyor
-
icon gibi gelirse avrupa yakasının boğazıda az çok yararlanır ama biraz şunu şuraya koyayım gibi olmuş
Evet haklısın boğazın her iki yakasında bütün senaryolarda şanslı