Allahtan perşembe uludağa gisiyorum hasrete son ?
SNOWMAN25 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bişey sorcam merak ettim bu pembe 66-72 dbz yağış hiç gerçekleştimi ülkemizde yada herhangi bir ülkede gerçekleştiyse tarihi varmıdır
-
Dek candır ya vallahi 2 gündür havada gördüğümüz karı dek sayesinde 1 saatte gördük heryer bembeyaz oldu
Bir sorum olacak 2004 yılında yağan efsane kar yine dekmiydi teşekkürler şimdiden
-
Avcılar 20dkda heryerz bembeyaz oldu şuan devamı gelir umarım
-
Ah ahh 2015 teki dekler nerede avcılarda yağış neredeyse aralıksız 1 gün sürdü
-
Görsel şölen tamamen kıyılar için
-
18 Şubat 2015 ti sanırım dek şov yapmıştı avcılarda temenni ediyorum aynısı olur belki ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık - 26 cılız bir seviye yine çok kötü olmasa da git gide gece ye dogru - 30 u görecek . Özelikle sabaha karşı buz tutmuş yollar toz halinde uçuşan karlar görebiliriz.
Bundan iyi yağış alabilecekmiyiz peki bittimi yani
-
Avcılarda fena tipi var göz gözü görmüyor
-
Beklentiyi minimumda tutmuştuk ama bu kadarda değil be
-
Sibirya geliyo soğuktan yana sıkıntı olmaz diyordu biri ?
-
Apple 11 e çekmiş yağışı bakalım
-
Markete gittim az önce dondum resmen abcılar buz gibi
-
Kaç senedir yüksek kesimler harç sahillerde örtü görmedik bunada şükür coğrafyamız gereğince tatmin edecektir 1987, 2002 , 2004 yıllarında yağan kar yağışları bence extrem bir durum istanbul için her sene bu yılları kıyaslamayın üzülürsünüz
-
Beylikdüzü 50 cm olursa avcılar 10cm olur kardeşim yıllardır bu bölgedeyim