Safranbolu 2022 efsanesi oldu 70 cm kar var
Mertkoroglu tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karabükte göz gözü görmüyor kar yağışından
-
Detaylı bakma şansım olmadı en son incelediğim verilere göre batı karadeniz kıyıları sinop'a kadar yoğun kar yağışına maruz kalacak.orta karadeniz de samsun yağış sıkıntısı çekecek iç kesimler yine şuanki örtünün üstüne yeni bir örtü alacaktır.ordu,giresun bölümü ise çarşamba akşamdan sonra yağışı güzel yakalayacak.gece yarısı örtü olabilir kıyılarda sıcaklık uygun.
Doğu karadeniz ise yağış anlamında batı karadeniz ile birlikte ortaklık yapacak.trabzon,artvin arası yine yoğun bir yağış alacak.850 hpa'da -8.5 den aşagıya iniş yok 500 hpa da ise -38 var yaşadığımız sistemden bir tık önde olacaksınız.bu sefer tüm doğu karadeniz kıyılarında rakım farketmeksizin örtü bekliyorum
Hocam Karabük/Safranbolu ne kadar kar alır sizce ?
-
Arkadaşlar Salı günü Safranbolu kar alır mı yeniden ? Cumartesi müthiş kar aldı bugun de öyle dışarıda 35 cm kar var
-
Karabük çoşuyor her yer turuncu kar evin her yerinden gözüküyor yağarken her yer bembeyaz müthiş
-
Arkadaşlar haftasonu için Karabük/Safranbolu'da güzel kar yağışı var mı bilgilendirebilecek birisine ihtiyacım var
-
Karabük nasıl olur ?
-
Arkadaş Doğu Karadeniz’le Batı Karadeniz sanki ayrı yerler
aynı yer değiller ki yönlerle ayrılmışlar
-
35-50 cm arası merkez şuanki görüntüye göre memlekete selamlar hocam
Aleyküm selam kardeşim teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bana Karabük hakkında bilgi verebilecek var mı ?
-
Arkadaşlar sizce Karabük şanslı mı ?
-
Umarım Karabük olarak hatrı sayılır bir kar alırız. Sizin Karabük için öngörünüz nedir arkadaşlar ?
-
Ben buna ateş ederim İnşallah bozulmaz
The content cannot be displayed because it is no longer available. zonguldağa zonguldak plakasında kar vermesi 10/10
-
Soruları alalım anlık modele göre cevaplayalım.
Buyrun il ilçe yazarsanız iyi olur.
Öncelikle merhabalar, sizden ricam Karabük ili bu sistemde ne olur ?