Radara bakmamıştım uzun süre uzerimizde fena kütleler var birde fosladi yazıyorlar hemde en şanslı yerdeyken
beykoz nasıl olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRadara bakmamıştım uzun süre uzerimizde fena kütleler var birde fosladi yazıyorlar hemde en şanslı yerdeyken
beykoz nasıl olur
Göz iniyor aşağı Şileye doğru iniyor sanırım.. beklentim oydu ama ısrarla Kandıra vs yazılıyordu. Bakalım nereye inicek.
şileye inerse neresi kopar bohaz hattı kopar mi
Böyle mi inecek bir yerde gördüm
Gelse şuan İstanbul kopar onu bekliyoruz hatta orada biraz yatsın dinlesin sabaha kadar İstanbul sabaha 1.5 metre kar ile uyanır.
Hocam gelecek mi müjdeli haber verun bize
Göz şuan oldugu yerde hafif güneylese İstanbulu esir alır bunun farkında değiller hocam
Sizce güneyler mi
beykozda hafif yağış var galiba fosladık
Vorteks gözü şöyle 5- 10 km batılamış olsa İstanbul adına tümü ile yogun yağış olurdu. Şuan esenyurt başakşehir tarafları sınır ile kalıyor
Hocam beykoz ne olur
beykoz kac cm olur sabahtan beri yağıyo
Beykoz nasıl olur
Beykoz bembeyaz bi 7-8cm örtü olustu
sistem daha tam giris yapmadi
suankiler fragman
Ne zaman görmeye başlarız beklediğiniz kütleleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu göz Anadolu yakasında kar yağışına engel oluyor bu göz ilerleyen saatlerde yer değiştirecek ve Anadolu yakasında şiddetli tipi başlıyacak
Hocam inan 10 saattir radar takibi yapıyordum ha indi ha inecek dermanım kalmadı yatmayı düşünüyorum kaç günü beykoza gelmiş olur
Vallahi sabahtan beri bekliyorum kaçırmasak iyiydi umarım bu şekilde dönmez dönerse tarihin kazığı olur
Arkadaşlar Boğaz Hattına ne zaman gelecek?