Araliksiz yagiyor ama yerlerde tutma olmuyor inanilmaz sinir bozucu
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ah ah bi bize vurmadi su dekler inanilmaz gercekten
-
Bazi canli kameralari takip ettim, sahillerde yagis ve ortu var siz tam nerdesiniz?
Karlakurek Sistemci7 siz kucukcekmecede nerdesiniz bilmiyorum ama en kar alan yerlerden denen gol etrafinda bile yagis ve ortu gozukuyor.
cennet mahallesi
-
Ataköy geceden beri çok güzel kar almasına rağmen arabaların üstü ve çimenlerin bir kismindan öteye gidemedik, yarın sabah en azindan bir 5 cm örtü görme şansımız var mıdır acaba? Teşekkürler
Kar kalitesi artarsa olur biz de bekliyoruz
-
bahçelievlerde hala örtü yok dusen kar eriyor
aynı durum
-
Bilmiyorum nasipte varsa uğrar :'D
artık nolur konum olarak bi 10 cm görelim ya :D
-
Bu arada gerçekten 50cm bazı yerler 50 dende fazla..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gerçekten gayet iyi yağmış temiz yağmış, rakım gücü
-
Ben maltepe nişadalari tarafında oturuyorum,araba ilen 10 dakikada sahildeyim,ve burada 20-25 cm kar var,ve istanbulun neresi olduğunu senden öğrenecek degiliz Sistemci7
istanbul Nüfus ve ya metrekareye düşen kişi sayısının en fazla olduğu ilçesidir bence.
-
He bu arada konumumuz aynı. Bunu da söyleyeyim.
inşallah bakalım cennet tarafındayım bekliyoruz dört gözle
-
Kim demiş 30-40 cm ?????
Medya'dan haber alıp neden forumumuzu suçluyorsunuzşov yapanlara söylüyorum yok burası 25 cm falan diye aydos arnavutköy istanbul sanıyorlar heralde mecaz yaptım cm de
-
BİR DAHA rica ediyorum sahiller boyle riskliyken, "30-40 CM HER YER SAHİLLER DE DAHİL" tarzı soylemlerde bulunmayın. Eğer İstanbulda sahillerde kar tutmuyorsa, o sistem sistem deıgldır arkadaş. Yükseklerde zaten her sistem tutma oluyor onları saymanın bi manası yok. Yine rezillik.
-
Şuan için ıcon modeli. Gayet başarılı gidiyor.
ben de icona baktım 12 saate baktım 15cm gözüküyor bu demek oluyor ki 12 saat içinde 15 cm yağıcak dimi ben mi yanlıs biliyorum acaba
-
O kadar ince ayrıntıya bakmayın bana da toplam da 30 cm kar veriyordu şuan 15 cm aştı sistemin ilk gününden
neye bakalım peki ne önerirsin yollar bile tutmamış durumda içimiz karardı
-
2 günlük duruma göre bakmışsınız işte ayrıca hangi model üzerinden baktığınız aşina.
24 saat olarak baktım icon :17.8 cm , gfs :18.1cm , ecmwf :15.4 cm veriyor bekleyip görücez bakalım beklentimiz yüksek
-
20 cm dogrudur ama daha bismillah 1 günü daha sistemin 24 saate 20 cm kar mı verdi model sizin bulunduğunuz yere.