Yerler hala tutmuyor
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Evet tutmada bi sikinti var
-
Avrupa yakası boğaz çevresi için yarın öğlen sıcaklık sorunu olur mu
olmayacak dendi ya
-
yeşil kütleler kaç gibi gelir
-
1-2 saate yeşiller gelir
-
Bu arada yağış hafif olmasına rağmen arablar tutuyor bir kaç saat sonra neler olacak acaba
yok edicek
-
Arabalar ve çatılar tutmaya başladı burda
kopucak burası iyi seyret
-
Arkadaşlar bitek ecmwf kısmış dekleri izobarların arasını açmış, gfs ve icon tam gaz devam özellikle iconu çok sevdim
-
dünyanın en şanssız semti oldu :D
-
adam diyoki 45 cm veriyodu simdi 32 cm veriyo :D sonra sistem çöp diyo şaka gibi
-
Neresi 1 günlük sistemcik bozulma olduğu gerçek ama şuan salıya kadar güzel yağış koşulları var şükredelim
banlanıcaklar o troll yapıp sükretmeyenler az kaldı
-
En dramatik düşüşlerden biri de Kartal'da oldu. 67 cm'den 18 cm tahmine serbest düşüş. 18 cmnin de muhtemelen 8 cmsi falan tutar. Yukseklerdeki arkadaslara basarilar diliyorum, efsane sistem once normal sisteme sonra da bir gunluk sistemcike döndü. Sahil kesimi silecek üstü birikinti, Ümraniye vb. rakim yuksek Semtler güzel örtü alır.
anadolu yakası sahili çok şanssız bu sistemde malesef benim konumumda şanssızdı ama bu sistemin en şanslı taraflarından oldu bi anda :D yapıcak bişey yok kısmet
-
Çözünürlük sebebiyle. Diğer modeller abartıyor. ICON daha detaylı görüyor sahil kesimlerini.
icon konumuma 25.5 cm veriyor gfs 18 ecmwf 17 icon daha nettir
-
istanbul çarşamba parçalı bulutlu cuma parçalı bulutlu diğer günler karlı göseriyor son guncelleme (iphone)