Subat 11 e kadar bos gorunuyor
Sistemci7 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Avrupa guney sahiller olarak 30-40cm tatminkar bir sekilde sistemi ugurladik
-
Yarın ve 26 si nda 700 rüzgarları çok güzel oluşan dekler iki yakayida tatmin edebilir.
Yarın akşam 21:30 civarından sonra bekliyorum avrupa yakası için DEK
-
sabredin dedik biz 40-60cm arası aldık şimdi sıra anadoluda herkes isyan etti yok efsane değil kestane dedik sabredin şimdi keyfini çıkarın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
küçükçekmece 2017 yi 100% geçti diyebilirim 40 cm i devirdi rahat basılmamıs yerler 60-70cm
-
Kucukcekmece mukemmel otesi asla durmak bilmiyor 🧿❄️
-
Dayanamadım tekrar çıkıyorum yok ediyor
-
Açık ara 2017 ye fark attı arabaların üstünde kar kalmamıştı 2 dakika da tekrar 10 cm kar yaptı
Katılıyorum inanılmaz verimli sistem alıyoruz
-
Şuna bak ardı arkası yok maşallah BABAZİLLA
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İsterseniz verebiliriz sabahtan beri kütle yiyoruz yeşil sarı :D
-
Simsek cakiyor surekli iste bu vortexin ayak sesleri ❄️
-
KUCUKCEKMECE TEKRAR KOPMAYA BASLADİ SARİ KUTLE ALİYORUZ İNANİLMAZ
Ömer yok oluyoruz yok 🤣 inanilmaz
-
KUCUKCEKMECE TEKRAR KOPMAYA BASLADİ SARİ KUTLE ALİYORUZ İNANİLMAZ
-
Senin için efsane olabilir olsunda rabbim arttırsın fakat herkese “:D“ atarak neyi amaçlıyorsun abi ?
Art niyetli düşünmek istemiyorum ama beni oraya sürüklüyorsun, beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem fakat bunu yapma. İnsanlar günlerdir vortekse umudunu bağlamışken son anda yenilen bir kazık sadece şehrin batısına etki etmesini sağladı geriye kalan yerlere ise kırıntılarını izlemek düştü, işte insanlardan bunun stresi ve gerginliği var o yüzden şu “ :D” atma işini kes.
Sabretmeyi bilmeyenlere atiyorum